DanBred skifter igen formand

Den tidligere direktør i DLF, Truels Damsgaard, bliver ny bestyrelsesformand i omdiskuterede DanBred, hvor han afløser Andreas Lundby, der tog over efter sagen om sexchikane. I august måned stoppede Truels Damsgaard som direktør i frøgiganten DLF. Men nu har han fået en ny titel på sit CV. Således meddeler DanBred, at Damsgaard er blevet udpeget som ny bestyrelsesformand i avls- og genetikselskabet, hvor han afløser Andreas Lundby, der dog fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

Og det har været noget af en turnaround, som selskabet har gennemgået, siden hele bestyrelsen blev skiftet ud som en udløber af sagen om seksuelle krænkelser fra daværende direktør Thomas Muurmann Henriksen. Truels Damsgaard ser frem til at få sat mere fokus på virksomhedens kerneområder.

- DanBred har været gennem en vanskelig tid, og der pågår fortsat et stort genopbygningsarbejde i selskabet. Jeg ser frem til at overtage lederskabet i bestyrelsen og bidrage til, at genopbygningen fortsætter, og at vi samtidig kan fokusere på det, DanBred gør bedst; avl og genetik, der skaber en bedre og mere bæredygtig produktion af grise og grisekød i Danmark såvel som globalt, siger den nye bestyrelsesformand.

Læs også