Indkøbsklub fusionerer og styrker sin position

Indkøbsklubben Spar Bonde fusionerer nu med KHL Indkøbsklub og styrker sin position som indkøbsklubben for de omkostningsbevidste landmænd og andre erhvervsdrivende. Samtidig tilpasses organisationen bag.

KHL Indkøbsklub og Indkøbsklubben Spar Bonde har valgt at fusionere og fremadrettet være som én Indkøbsklub med navnet Spar Bonde Indkøbsklub.

Samtidig har Spar Bonde valg at sætte Henrik Mulvad i spidsen for indkøbsklubben. Henrik Mulvad er til daglig planteavlskonsulent hos Spiras og har gennem de seneste 20 år har arbejdet med indkøbsklub.

Han er derudover dybt engageret i råvaremarkederne og ses som netop den nøgleperson, der kan videreføre det gode arbejde, der har bragt Spar Bonde til den position, indkøbsklubben har i dag.

Stærkt team bag

- Vi har været igennem en god proces de seneste par måneder, hvor det for os har været vigtigt at bevare de bedste egenskaber fra begge Indkøbsklubber. Dette vil fremadrettet gennemsyre driften af Spar Bonde Indkøbsklub, og til det har vi sat et rigtig godt hold, hvor vi alle har det samme solide værdigrundlag, siger Henrik Mulvad.

Han vil sammen med planteavlskonsulent Mette Skade, Spiras, forestå den daglige drift. Derudover består holdet af profiler, der alle kender Spar Bonde til bunds, nemlig Pieter Jans, Allan Knudsen og Carsten Clausen Kock.

Indkøbsklub optimeres

Hos Spar Bonde er målet, at det skal være let at handle sine råvarer gennem indkøbsklubben.

- Vi har fortsat som mål, at det skal være let for vores medlemmer at handle dine råvarer igennem Spar Bonde Indkøbsklub, og at du kan finde de priser, som du har handlet til. Det er vigtigt for os, at du laver dine indkøb på et oplyst grundlag, og det vil vi hele tiden bestræbe os på, fortæller Henrik Mulvad.

Indtil 1. august 2024 er medlemskab i Spar Bonde gratis. Det kan man tilbyde, fordi man først opkræver medlemskontingentet den 1. august for de følgende 12 måneder. Et medlemskab af Spar Bonde koster 3.000 kroner om året.

Spar Bonde

Spar Bonde Indkøbsklub opstod i 2001 og har i dag ca. 380 medlemmer.

Bag Spar Bonde står rådgivningscentrene Spiras, Velas og Sagro.

Man kan blive medlem, hvis man har eget CVR-nummer. Se mere på spar-bonde.dk

Læs også