bannerPos

Agrovi opruster igen på regnskabssiden

- Der er ingen tvivl om, at vi her har ramt et behov i markedet, som kunderne har taget godt til sig, siger Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi. Foto: Jesper Hallgren
09-11-2019 07:00

Knap en halv snes nye medarbejdere er blevet ansat på Agrovis fire kontorer på Sjælland og Falster.

For tredje gang i år opruster Agrovi medarbejderstaben på alle fire kontorer øst for Storebælt inden for revision, driftsøkonomi, skat og projektledelse.

Agrovi har således ansat knap ti nye medarbejdere i de sjællandske afdelinger i Hillerød, Holbæk og Ringsted samt i Nørre Alslev på Falster.

Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi, oplyser, at det sker både som et led i at fremtidssikre virksomheden i forhold til kompetenceopbygning, men også grundet en stødt stigende vækst i tilgangen af nye kunder.

- På baggrund af at vi udvidede med to nye kontorer i 2017, har vi oplevet en øget kundetilgang i vores nye områder. Der er ingen tvivl om, at vi her har ramt et behov i markedet, som kunderne har taget godt til sig, siger Niels Peter Ravnsborg.

Specialiserede medarbejdere

- Vi har, tilføjer han, arbejdet kontinuerligt på at få de rette kompetencer i hus til at servicere alle vores kunder i vores lokalområder. Det er lykkedes over al forventning, så vi ser frem til 2020 med store forventninger.

Særligt specialiserede medarbejdere med erfaring inden for landbrugsområdet har været en udfordring, men her blev Niels Peter Ravnsborg for nylig positivt overrasket.

- På under en uge har vi fået flere henvendelser fra dygtige, kompetente mennesker med solid erfaring i de specialiserede regnskabssystemer, vi bruger. Det kan ellers være svært at finde så specialiserede medarbejdere, men pludselig kom der lige nogle stykker på stribe – og vi har ansat hele flokken, fortæller Agrovi-direktøren.

jhal

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.
Side 1 af 1852 (37038 artikler)Prev1234567185018511852Next