Agrovi opruster igen på regnskabssiden

Knap en halv snes nye medarbejdere er blevet ansat på Agrovis fire kontorer på Sjælland og Falster.

For tredje gang i år opruster Agrovi medarbejderstaben på alle fire kontorer øst for Storebælt inden for revision, driftsøkonomi, skat og projektledelse.

Agrovi har således ansat knap ti nye medarbejdere i de sjællandske afdelinger i Hillerød, Holbæk og Ringsted samt i Nørre Alslev på Falster.

Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi, oplyser, at det sker både som et led i at fremtidssikre virksomheden i forhold til kompetenceopbygning, men også grundet en stødt stigende vækst i tilgangen af nye kunder.

- På baggrund af at vi udvidede med to nye kontorer i 2017, har vi oplevet en øget kundetilgang i vores nye områder. Der er ingen tvivl om, at vi her har ramt et behov i markedet, som kunderne har taget godt til sig, siger Niels Peter Ravnsborg.

Specialiserede medarbejdere

- Vi har, tilføjer han, arbejdet kontinuerligt på at få de rette kompetencer i hus til at servicere alle vores kunder i vores lokalområder. Det er lykkedes over al forventning, så vi ser frem til 2020 med store forventninger.

Særligt specialiserede medarbejdere med erfaring inden for landbrugsområdet har været en udfordring, men her blev Niels Peter Ravnsborg for nylig positivt overrasket.

- På under en uge har vi fået flere henvendelser fra dygtige, kompetente mennesker med solid erfaring i de specialiserede regnskabssystemer, vi bruger. Det kan ellers være svært at finde så specialiserede medarbejdere, men pludselig kom der lige nogle stykker på stribe – og vi har ansat hele flokken, fortæller Agrovi-direktøren.

jhal

Læs også