Ny administrerende direktør for DanGødning

1. oktober tiltræder Kenneth Frederiksen (58 år) som ny administrerende direktør i DanGødning A/S, der er Nordeuropas største producent af flydende gødning. Han afløser Sven Høgh Andersen, der har ønsket at gå på pension efter 28 år som administrerende direktør i selskabet.

Kenneth Frederiksen, der er uddannet Cand.Agro fra den Kongelige Veterinære Landbohøjskole og har en HD fra Copenhagen Business School, kommer fra en ledende stilling i Yara. Han har mange års erfaring med gødningsbranchen, hvor han bl.a. også har arbejdet hos Kemira GrowHow. Derudover har han en bred indsigt i landbrugsbranchen fra tidligere stillinger med fokus på bl.a. såsæd og planteværn. Kenneth Frederiksen bor i Middelfart med sin kone Karin, som han har en voksen søn og datter sammen med.

Bestyrelsesformand Christian Junker glæder sig over, aftalen med Kenneth Frederiksen.

- Det er meget glædeligt, at Kenneth Frederiksen har takket ja til at overtage jobbet som administrerende direktør i DanGødning A/S fra 1. oktober 2018. Han har lang erfaring med gødningsbranchen og en stor faglig indsigt. Jeg er sikker på, at han sammen med teamet i Fredericia vil kunne videreudvikle selskabet, siger Christian Junker og tilføjer:

- Sven Høgh Andersen har været en stærk leder for DanGødning A/S gennem 28 år, og vi har den største respekt for hans ønske om, at gå på pension. Det er velfortjent og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Christian Junker.

Også Kenneth Frederiksen ser frem til hans nye rolle.

- Jeg ser frem til at overtage ansvaret for DanGødning A/S, som er veldrevet virksomhed med et stort potentiale. Vi har en stor opgave i, at servicere landmænd med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og det er en opgave jeg glæder mig til at løse sammen med det stærke team af medarbejdere i Fredericia, siger han.

Læs også