Ny chef for DLG Detail Danmark

Tidligere adm. direktør i Gasa Group, Niels Søren Rasmussen, bliver ny koncerndirektør med ansvar for DLG's danske detailaktiviteter.

Niels Søren Rasmussen var indtil udgangen af 2017 administrerende direktør i Gasa Group, som DLG i slutningen af sidste år solgte til Erhvervsinvest A/S.I Gasa havde Niels Søren Rasmussen stor succes og var med til at skabe den udvikling, der gjorde virksomheden til en profitabel forretning.

Niels Søren Rasmussen er opvokset på en gård og er uddannet jordbrugsøkonom fra Landbohøjskolen. Han har været en del af DLG-koncernen i 13 år og var blandt andet direktionsassistent og HR-chef, inden han kom til Gasa.

- Niels Søren Rasmussen kommer med solid ledererfaring og kender desuden DLG's forretning og kultur godt. Som koncerndirektør vil han få ansvaret for DLG's seks detailforretninger ligesom han vil fortsætte det igangværende arbejde med etableringen af DLG's nye hovedkontor i Fredericia, siger vicedirektør i DLG, Ole Christensen.

Med udnævnelsen træder Niels Søren Rasmussen ind i DLG's koncernledelse, hvor han afløser Peter Skov Madsen, der tidligere på måneden stoppede i DLG.

Læs også