Milk Trolley m. buffer køletank

Med Milk Trolley kommer du let rundt og fodrer dine kalve.

I dette tilbud får du et samlet koncept til håndtering af din kalvefodring.
Milk Trolley er med sin horisontale tank meget arbejdsvenlig, da der er en god påfyldningshøjde. Den stærke mixer gør, at det er nemt både at anvende mælkepulver og sødmælk. En god og ensartet fodring af kalvene er essentiel for at opnå den bedste tilvækst ved kalvene. Det er derfor vigtigt, at kalvene har en stabil mælkefodring, og ved hjælp af doseringsmulighederne på Milk Trolley er dette muligt. Mælken opvarmes som i et vandbad, hvilket gør, at mælken ikke brænder på. Den er nem at rengøre, da den er forsynet med en cyklon og et vaskeprogram, som sørger for, at der er de optimale rene forhold inden næste mælkefodring.
Det er vigtigt for mælkekvalitet, at mælken bliver holdt i den rette temperatur under opbevaring, derfor sælger vi dette samlede koncept med en buffertank med køl i. Specielt i AMS besætninger, hvor man malker døgnet rundt og noget af mælken kan komme til at stå i knap 12 timer, er det vigtigt at få kølet sin mælk ordentligt ned. Hvis ikke, risikerer man at mælken bliver sur og klumper, og bakterieniveauet eksploderer.

Milk Trolley’s fordele:

  • Præcis mælkefodring med mulighed for 5 forskellige doseringsstørrelser.
  • Varmer mælken op som vandbad, hvilket gør, at mælken ikke kan brænde på.
  • Funktion til at holde mælken varm under transport.
  • Vaskedyse til rengøring af Milk Trolley
  • 2 kørehastigheder.

Tilbuddet indeholder:

200 l. Milk Trolley

200 l. buffertank m. køl

Levering og montering

Pris: kr. 83.000,-


Lely Center Herrup

Lely Center Herrup er ejet af Flemming Kobborg og er en del af B.F. Malketeknik A/S, der blev grundlagt 1. januar 2006, da Lely introducerede Lely Center konceptet.

Læs mere her

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12

7830 Vinderup

Hos Lely Center Herrup sætter vi en ære i at levere gode og holdbare løsninger 

Lely Center Herrup er ejet af Flemming Kobborg og er en del af B.F. Malketeknik A/S, der blev grundlagt 1. januar 2006, da Lely introducerede Lely Center konceptet. Flemming Kobborg har været med siden Lely Astronaut malkerobotten kom til Danmark for over 20 år siden, hvor de første landmænd startede op med malkerobotter. I dag står 35 engagerede medarbejdere klar til at hjælpe dig inden for salg, service og projektkoordinering. 

Mulighederne er mange. Vi tilbyder løsninger, der er skabt med en vision om en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid for landmænd - en proces der hele tiden er i udvikling. Det er vores erfaring at koen elsker at kunne vælge selv. Lely´s automatiserede løsninger til malkning og fodring giver koen muligheden for at finde præcis den døgnrytme der passer hende. Gode forhold giver et højt niveau af dyrevelfærd - det er godt for hende og for dig. 

Sunde køer er afgørende for enhver mælkeproduktion. En sund besætning bidrager til en sund virksomhed. På denne måde kan du fokusere på en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid. En sund ko er stressfri, har tilstrækkeligt med plads og kan udvise naturlig adfærd. For at stimulere koens naturlige adfærd er det vigtigt, at hun selv kan bestemme, hvornår hun vil spise, drikke, hvile og malkes. Denne frie kotrafik - foruden koen selv - udgør essensen i vores arbejde. 

Link til hjemmeside: www.lcherrup.dk 

Dyrskuetilbud

Lely Calm-drikkeautomat til kalve

Enhver, der er på udkik efter en bæredygtig ko med høj levetidsproduktion, skal først optimere opdrættet af ungdyrene.

Læs mere
Pris: kr. 79.900,- + moms

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Prøv en Lely Juno inden du beslutter dig

Try before you buy - prøv en Lely Juno inden du beslutter dig* Smart fodring virker med Lely Juno

Læs mere
Pris ikke angivet

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Milk Trolley m. buffer køletank

Med Milk Trolley kommer du let rundt og fodrer dine kalve.

Læs mere
Pris: kr. 83.000,-

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Øvrige produkter på tilbud