bannerPos

Ny forhandler af Weidemann er på plads

I det danske Weidemann-hovedkvarter hos Stemas ved Hadsten ses fra venstre Jørgen Nødbak fra afdelingen i Hjørring, Lars Juul fra Nimtofte, forhandleransvarlig Christian Matthiesen fra Stemas og Palle Mellerup fra Brdr. Thorsens Støvring-deling.
11-06-2020 10:50

Brdr. Thorsen overtager Weidemann-forhandlingen efter den krakkede Hjallerup Maskinforretning. Både mandskab og adresserne i Støvring og Hjørring er de samme som tidligere.

Det lignede et problem og en indskrænkning, men blev til en løsning og en udvidelse: Den danske importør af Weidemann-læssemaskiner, Stemas A/S, har nu forhandlersituationen på plads i både Støvring og Hjørring i Nordjylland.

Brdr. Thorsen med base i Nimtofte på Djursland overtager Weidemann-forhandlingen efter den krakkede Hjallerup Maskinforretning. Og både mandskab og adresser er de samme som tidligere både i Støvring og Hjørring.

- Samtidig har vi jo netop etableret vores nye demo-center klods op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og den nye Weidemann-forhandler i Nordjylland, Brdr. Thorsen, er tillige på plads i Nimtofte på Djursland, forklarer Christian Matthiesen, som er Stemas’ forhandleransvarlige for Danmark og Norge.

Ideel løsning

- Det er faktisk en helt ideel løsning, hvor alle vores nordjyske kunder kan fortsætte, som intet var hændt. Forhandlerne og deres værksteder er på Læsøvej 9 i Hjørring og Mercurvej 7 i Støvring, hvor Brdr. Thorsen simpelthen er rykket ind i Hjallerup Maskinforretnings tidligere lokaler. Hele mandskabet er også fulgt med, så Weidemann-ejerne i Nordjylland vil møde samme sælgere, montører og mekanikere, som de kender i forvejen, siger Christian Matthiesen.

Foruden Weidemann-forhandlingen har Brdr. Thorsen også overtaget salg og service af Massey Ferguson-traktorer og Kverneland-landbrugsredskaber og -materiel efter konkursen i Hjallerup Maskinforretning.

Forhandling og service af tre markante mærker inden for hver sit segment medvirker til, at Brdr. Thorsen kan mønstre en veludrustet organisation med blandt andet et stort antal servicevogne.

- Vores nye afdelinger i Hjørring og Støvring byder naturligvis ind med samme kompetencer som tidligere på adresserne. Montørerne, reservedelsfolkene og sælgerne kender både Weidemann, Massey Ferguson og Kverneland, for det er de mærker og maskintyper, de også arbejdede med tidligere. Vi er godt tilfredse med, at vi har fået forhandling af Weidemann, som vi kender som et rigtig godt maskinmærke, siger Kristian Thorsen, som ejer Brdr. Thorsen sammen med sin bror, Jørgen Thorsen.

mip

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.

Jensen Seeds styrker produktionsplatform med fransk opkøb

Jensen Seeds, der er en del af DLF-koncernen, underskrev i går aftale om opkøb af det franske frøfirma Astera Seed, der ligesom Jensen Seeds er specialiseret i produktion af grøntsagsfrø. Opkøbet betyder, at Jensen Seeds nu kan øge udbuddet af grøntsagsfrø til kunderne.
Side 1 af 1871 (37405 artikler)Prev1234567186918701871Next