bannerPos

Forhandlerstruktur nærmer sig målet

- Vi har nu arbejdet et par år med at få vores nye, dynamiske forhandlerstruktur – kaldet Route 66 - på plads i den nordiske Region. Med den nye forhandlerstruktur i Jylland har vi fået konsolideret vores forhandlernetværk – og vil fremover stå virkelig stærkt i hele det jyske område, udtaler Christian Devantier, Distribution Management i Norden og Baltikum.

Per Jørgensen

Journalist
25-05-2018 14:07
AGCO Danmarks omfattende strategi med en klar opdeling af virksomhedens forskellige brands – kaldet Route 66 – fortsætter med uformindsket kraft og nærmer sig målet i Danmark.

Med TBS Maskinpowers overtagelse af aktiviteterne hos Henry D. Nielsen og Dansk Maskincenters koncentration om salg og service af Massey Ferguson er man nu ved at være på plads i Jylland.

- Vi har nu arbejdet et par år med at få vores nye, dynamiske forhandlerstruktur – kaldet Route 66 - på plads i den nordiske Region. Med den nye forhandlerstruktur i Jylland har vi fået konsolideret vores forhandlernetværk – og vil fremover stå virkelig stærkt i hele det jyske område, udtaler Christian Devantier, Distribution Management i Norden og Baltikum.

- Både hos Dansk Maskincenter og hos TBS/Henry D. Nielsen har man – på hver sin måde – taget udfordringerne op. Alle parter har været indstillet på at imødegå de krav, en landbrugsbranche i hurtig udvikling vil stille i fremtiden. Større enheder, mere fokus og udbyggede kompetencer er nogle af de punkter, vi nu kan sætte flueben ved, forklarer han.

Ny stærk base for Massey Ferguson og Fendt

- For Massey Fergusons vedkommende har vi – med DMC’s nye struktur - konsolideret os i en meget stor del af Jylland, syd for Limfjorden. Det giver os en stærk markedsposition, hvor ikke mindst MF’s nye store høstprogram nu for alvor skal ud på de danske marker, siger Jørgen Sørensen, salgschef hos Massey Ferguson.

- Med det nye Fendt Full-line produkt-program er behovet for store, stærke Fendt forhandlere mere påkrævet end nogensinde. Den nye struktur hos TBS giver os et godt grundlag for at skærpe salget og yde service på et meget højt niveau. Fendt har fået en solid bastion i Midtjylland, siger Peter Midtiby, salgschef hos Fendt.

Positivt forhandlingsforløb

Både Peter Midtiby og Jørgen Sørensen fremhæver det positive forhandlingsforløb med de involverede parter:

- Det har været vigtigt for os at håndtere disse ændringer i en positiv ånd, der imødekommer alle parter.

- Det har derfor været en stor fornøjelse at se, med hvilken vilje man har taget udfordringen op – og fået alle brikker til at falde på plads.

- Vi er glade for at det er lykkedes – og er helt sikre på, at vores mange trofaste Massey Ferguson og Fendt kunder kan se frem til et endnu stærkere produktprogram bakket op af et dedikeret og kompetent forhandler- og servicenet, slutter Peter og Jørgen.

Vil have fat i de små landbrug

Alt for mange mindre landbrug er ikke medlemmer af familielandbrug- eller landboforening, mener NF Plus-formand Kurt Jørgensen. Det skal der laves om på.

Økonomimøde: - Gør det bedre, og jagt spild

Under onsdagens økonomimøde for mælkeproducenter blev kvægnøgleresultaterne for 2018 gennemgået. Kvægbrugskonsulenterne opfordrede til, at man går på spildjagt.

Usikkert med målinger i februar

Hos Yara Danmark er kvælstofprognosens lavere tilførsel af kvælstof forventet. Men usikkerheden fra målinger foretaget først i februar til korrekt niveau senere i sæson er stor og appellerer, ifølge chefagronomen, til brug af N-tester.

Bekæmp ukrudt så snart det er muligt

Det lune vejr har allerede sat gang i væksten i afgrøderne og dermed også ukrudtet. Vær klar til bekæmpelse af græsukrudt, når muligheden igen byder sig.

Kvælstofbehov reduceret med 10.000 tons

Kvælstofprognosen for 2019 er offentliggjort og viser, at der i dele af landet er et mindre behov for tilførsel af kvælstof, end kvælstofnormerne foreskriver.

Politi advarer om gps-tyverier fra landbrugsmaskiner

Politiet i Midt- og Vestjylland opfordrer landmænd og maskinstationer til at sikre gps-udstyr. Den seneste måned har man fået flere anmeldelser om tyveri.

Kolbøtter på svinemarkederne

Efter lang tids dødvande er det forventede opsving kommet i gang på svinenoteringerne i ind- og udland. Noteringen i Danmark stiger mandag med 20 øre for konventionelt svinekød, mens noteringen i Tyskland denne uge steg med over 50 øre.

Undgå ECA-vand til rengøring

ECA-vand indeholder ingen vaskeaktive stoffer og bør derfor ikke bruges til rengøring af malkeanlæg eller -tank, lyder det fra Seges.

Miljøministeren klæber til taburetten med valgflæsk

Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) skyder forbi, når han udelukkende giver landbruget skylden for Tolylfluanid og Dichlofluanid i drikkevandet, mener bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1492 (29823 artikler)Prev1234567149014911492Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer