bannerPos

Ny struktur hos Dansk Maskincenter

- Det er naturligvis et stort område, men jeg er sikker på at vi med den nye struktur vil være i stand til at klare opgaven – både hvad angår salg og service af Massey Ferguson og den fortsatte service af Fendt, fortæller Henning Lund Andersen.

Per Jørgensen

Journalist
24-05-2018 14:20
I forbindelse med AGCO Danmarks strategi om en ny forhandlerstruktur og en klar opdeling af de forskellige brands er turen nu kommet til Nordvestjylland, Midtjylland og Sønderjylland, hvor Dansk Maskincenter fremover vil fokusere på Massey Ferguson.

- AGCO Danmarks strategi om at Massey Ferguson og Fendt skal være repræsenteret i hver sin forretning er nu nået til os. Fremover vil vores 4 forretninger i Rimmerhus, Jelling, Odder og Toftlund fokusere på salg og service af Massey Ferguson. Det er dog vigtigt for mig at pointere, at ingen af vores loyale Fendt kunder vil blive glemt. Således vil vores forretninger i Rimmerhus, Jelling og Odder være tilknyttet som faste Fendt servicepartnere, udtaler Henning Lund Andersen fra Dansk Maskincenter.

- Med over 50 års erfaring som Massey Ferguson forhandler er jeg sikker på, at vi står godt rustet til at klare de mange nye udfordringer, som en landbrugs-branche i kraftig forandring kræver. Ikke mindst fordi vi tager afsæt i en situation, hvor vi har mange kompetente medarbejdere og opererer i et område, hvor Massey Ferguson står solidt placeret.

Fra Limfjorden til grænsen
Dansk Maskincenter vil fremover dække Massey Ferguson salget i et område der strækker sig fra den vestlige del af Limfjorden, ned til grænsen i syd.

- Det er naturligvis et stort område, men jeg er sikker på at vi med den nye struktur vil være i stand til at klare opgaven – både hvad angår salg og service af Massey Ferguson og den fortsatte service af Fendt, fortæller Henning Lund Andersen.

Vi glæder os til at komme i gang – og jeg er sikker på, at vore kunder også får glæde af den nye struktur, slutter han.

Alle opgaver er vigtige

Hos Go-Gris I/S har de succes med at fastholde deres medarbejdere, og ifølge medejer Martin Mogensen, behøver indsatsen ikke at være så højtravende for at lykkes med et godt team.

Ny slam-teknik genbruger fosforgødning

Frisk slam ud på markerne som gødning er ikke velset, selvom fosfor fremover bliver en mangel i verden. Nyt dansk firma kan nu udvinde P af slam uden energi udefra.

Danish Crown kan bygge til i Kina

Manglen på svinekød i Kina kan i fremtiden få Danish Crown til at bygge endnu en fabrik i riget i midten.

Stormøde forud for folketingsvalg: Vil have faglighed ind i dansk landbrugspolitik

6. maj er landmænd forud for det kommende folketingsvalg atter indkaldt til stormøde på Agerskov Kro i Sønderjylland. På programmet er en række velkendte udfordringer for landbruget, som ifølge Jens Peter Aggesen fra Agerskovgruppen endnu er langt fra at blive løst.
Side 1 af 1518 (30348 artikler)Prev1234567151615171518Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer