bannerPos

Nyt MF-samarbejde i Nordjylland

Claus Marcussen (tv) og Peter Mejlhede fra Grønning Smede og Maskinforretning vil fortsat sælge og servicere Massey Ferguson. Nu som områdeforhandler for Hjallerup Maskinforretning.

Per Jørgensen

Journalist
25-05-2018 10:53
Hjallerup Maskinforretning og Grønning Smede og Maskinforretning vil samarbejde om Massey Ferguson.

I kølvandet på de store ændringer af forhandlernettet for Fendt og Massey Ferguson i Jylland er nogle kunder i det nordlige Vestjylland blevet lidt urolige for deres fremtidige service af Massey Ferguson. Det er der imidlertid ikke grund til, for Hjallerup Maskinforretning og Grønning Smede- og Maskinforretning har allerede indgået en aftale om samarbejde omkring salg og service af de røde traktorer.

- Vi har aftalt, at Peter Mejlhede, Claus Marcussen og deres kolleger fra Grønning Smede og Maskinforretning tager hånd om kunderne i det samme område, som de hidtil har håndteret som områdeforhandler for A/S Henry D. Nielsen, og også tager sig af service i noget af det område, hvor vi nu har overtaget Massey Ferguson, fortæller adm. direktør Morten Bordvik fra Hjallerup Maskinforretning.

Han er sikker på, at kunderne i området vil blive godt tilfredse med løsningen, for det kombinerer fordelene ved lokal service og regional styrke.

Peter Mejlhede fra Grønning Smede og Maskinforretning er også tilfreds med det nye samarbejde.

- Vi har arbejdet med Massey Ferguson siden 2014, og det har absolut været en positiv oplevelse, både hvad angår salg og service. Med samarbejdet med Hjallerup Maskinforretning får vi en stærk partner og kan trygt se fremtiden i møde - og det kan vores kunder også.

Lokalt forankret, men ikke begrænset

Grønning Smede- og Maskinforretning ejes og drives af Peter Mejlhede og Claus Bertram Marcussen, der sidste år overtog 50 procent af forretningen. Firmaet er kendt for salg og service af Massey Ferguson, Lemken, Krone, Kongskilde/JF og I-Grind.

Hvis man spørger Peter Mejlhede, hvilken forretning han driver, bliver svaret ”en helt almindelig lokal maskinforretning og smedje”, men ved nærmere bekendtskab viser det sig, at maskinforretningen både arbejder med landbrugsmaskiner, har en butik med småmaskiner og forbrugsdele og ovenikøbet selv har udviklet en halmknuser med enorm kapacitet. Den produceres i USA og er foreløbig solgt til flere maskinstationer.

Det er således et kompetent team, der også fremover skal servicere Massey Ferguson i området Skive, Vinderup, Salling, Mors og Thy.

Marked: Tyske svinepriser står overfor markante stigninger

Der er stor efterspørgsel på smågrise i Tyskland, og derfor er der udsigt til markante prisstigninger, skriver Danske Svineproducenter.

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.-6. juli

Horsch sætter omsætningsrekord

I 2018 opnåede Horsch den største omsætning i firmaets historie.

Prognose: Smågrisepriser bliver bedre end forventet

Den sæsonmæssige nedtur i tredje og fjerde kvartal bør blive moderat, lyder vurderingen i en ny prognose for smågrisepriserne.

LDM-advokat om Arla-aftale: Vent med at skrive under

Arlas nye aftale, som venter på underskrift fra andelshaverne, giver mindre indflydelse, mere ulighed og farvel til vedtægterne, mener Lauge Fastrup.

Afregningspris, afregningspris, afregningspris

Afregningsprisen har ikke givet overskud til ordentlig honorering og normalt vedligehold for den gennemsnitlige mælkeproducent, mener LDM-formand.
Side 1 af 1495 (29881 artikler)Prev1234567149314941495Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer