bannerPos

Vredestein styrker partnerskabet med Claas

Vredestein Traxion XXL og Traxion+-dæk er blevet tilbudt som en mulighed på Claas traktorerne siden oktober sidste år, og flere Claas-importører, forhandlere og slutbrugere har ønsket Vredestein-dæk til deres nye traktorer.

Per Jørgensen

Journalist
13-06-2018 15:18
Apollo Vredestein har startet direkte produktionslinje af traktordæk til Claas traktorer.

Landbrugsdækkene leveres til det Claas Le Mans fabrikken, hvor de bliver monteret på traktorserierne Arion 500 og 600 samt Axion 800 og 900.

Dette er et resultat af de investeringer, som Apollo Vredestein har gjort for at øge produktionskapaciteten i Holland og Indien.

Vredestein Traxion XXL og Traxion+-dæk er blevet tilbudt som en mulighed på Claas traktorerne siden oktober sidste år, og flere Claas-importører, forhandlere og slutbrugere har ønsket Vredestein-dæk til deres nye traktorer.

Claas og Apollo Vredestein har arbejdet tæt sammen i årtier. Mange af Vredestein-dæk har allerede fundet vej til Claas fabrikkerne i Bad Saulgau (Tyskland) og Woippy (Frankrig), hvor læsser, ensilagevogne og ballepresser er udstyret med Vredestein Flotation-dæk.

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next