Birgitte Elgaard

Business Partner & Afdelingsleder, LandboNord

25 års jubilæum i LandboNord

Business Partner og afdelingsleder i LandboNords ØkonomiRådgivningen, Birgitte Elgaard, fejrede den 20. maj 2022 25 års jubilæum i LandboNord.

Det var egentlig som revisorassistent, at Birgitte Elgaard begyndte sin karriere i Nordjysk Landbrugsrådgivning i Brønderslev. Birgitte kom med flere års erfaring fra to andre DLBR-virksomheder, så hun vidste nogenlunde, hvad hun gik ind til. Som revisorassistent var hun med til at udarbejde landbrugsregnskaber for kunder – lige indtil fusionen i 2000, som resulterede i etablering af LandboNord, og karrieren tog en drejning.

Ifølge Birgitte selv, så tog det to et halvt sekund for hende at sige ja tak, da hun i 2001 fik tilbudt stillingen som sekretær for LandboNords ØkonomiRådgivning. Selvom hun var glad for at være revisorassistent, så vidste hun, at der lå mange spændende opgaver og ventede i den nye stilling som sekretær. I takt med at Birgitte viste sit værd i stillingen, voksede ansvaret også, og der har gennem årene været en bred vifte af mange spændende og meget forskellige opgaver. Det gælder dels opgaver i ØkonomiRådgivningen, den daglige økonomistyring, kurser, kvalitetssikring og digitaliseringsprojekter, men i lige så stor grad andre opgaver i LandboNord. Blandt andet deltog Birgitte i 2006 i kvalitetsgennemgangen af LandboNords kontorbyggeri i Brønderslev, da medarbejderne fra de fusionerede landbrugsrådgivninger, skulle samles under ét tag.

Birgitte har de seneste mange år været fast medlem af ØkonomiRådgivningens ledergruppe, og i dag er titlen Business Partner og afdelingsleder.

Privat bor Birgitte i Øster Brønderslev sammen med sin mand Dennis. Sammen har de to voksne sønner. Fritiden står på tid med venner og familien, rejser, gåture og golf, samt ture til sommerhuset i Lønstrup.

Jubilæet blev fejret ved et internt arrangement i LandboNord.

Side 1 af 42 (991 artikler)Prev1234567404142Next

Landmand på udebane - følg Mikkel Smedegårds rejse i USA

Effektivt Landbrug har sendt Mikkel Smedegaard til USA, hvor han besøger en række amerikanske landbrug. Og det er altså i en helt anden størrelse end herhjemme, påpeger han overrasket.

Navne

Flere navne

Jobs

Lokalaviser

Ejendomsmægler

 

26.000.000 kr.

  • Bolig : 0 m2
  • Grundareal : 114 ha

Ejendomsmægler

6,7 ha nær Svendborg med god lagerplads i tidl. stalde

2.650.000 kr.

  • Bolig : 130 m2
  • Grundareal : 7 ha

Ejendomsmægler

Planteavl og kvæg

9.800.000 kr.

  • Bolig : 235 m2
  • Grundareal : 42 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.