Jette Mogensen

Regnskabsassistent, LandboNord

Regnskabsassistent Jette Mogensen kan den 1. august 2021 fejre 45 års jubilæum i Dansk Landbrugsrådgivning.

Jette Mogensen havde egentlig ikke valgt en karriere inden for landbrugsrådgivningen, da hun efter endt handelsskole i 1976 fik en læreplads. Men hendes arbejdsgiver, Revisor Christiansen i Aars, blev få år efter overtaget af Himmerlands Samvirkende Landboforeninger.

Jette Mogensen husker læretiden som noget speciel. Elevuddannelsen begrænsede sig ikke kun til selve kontorarbejdet – rengøring af toiletterne var også en del af opgaverne, og samtlige timer blev nøjsomt noteret ned i et kladdehæfte og afleveret til gennemsyn hver fredag.

I det hele taget gik meget af tiden med håndskrift. Blandt andet i skemaer med bedrifternes indtægter og udgifter. Selvom det var tidskrævende, så gav det Jette Mogensen en indsigt i, hvordan regnskaberne hang sammen. Sidenhen kom der EDB, og Jette har altid været nysgerrig på at se, hvordan teknologien kunne gøre hverdagen lidt nemmere både for hende og kunderne. I dag er det blandt andet takket være det digitale regnskabssystem LN Summax.

I dag hjælper Jette Mogensen kunderne med regnskaberne fra LandboNords kontor i Fjerritslev. Hun arbejder efter at gøre det bedste for kunderne, hvoraf nogle af dem har været med lige fra starten, og være klar til at hjælpe, hvor det er muligt.

Det er nogle af de værdier, som Jette Mogensen har fået med hjemmefra, hvor hun er opvokset på en lille gård med køer og grise i Svoldrup ved Farsø. Her fik hun også lov at hjælpe til, når der skulle renses roer og køres halm ind.

Privat bor Jette Mogensen i Aars. Sammen med sine nu tre voksne børn har hun i mange år været aktiv i Aars Håndboldklub. I dag går tiden med familie, venner, haven - og ikke mindst de fire børnebørn og en femte, som er på vej.

Jette Mogensens jubilæum bliver fejret internt i LandboNord.

Side 1 af 37 (872 artikler)Prev1234567353637Next

Høst-Tour

Flere nyheder
Vi skriver om høsten
- HVER DAG

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Ejendomsmægler

Lystejendomme

5.495.000 kr.

  • Bolig : 259 m2
  • Grundareal : 26 ha

Ejendomsmægler

Blæsborg

9.000.000 kr.

  • Bolig : 202 m2
  • Grundareal : 50 ha

Ejendomsmægler

Smågriseproduktion - 850 søer

27.000.000 kr.

  • Bolig : 195 m2
  • Grundareal : 127 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.