Hanne Pølund

Revisorassistent, LandboNord

Revisorassistent Hanne Pølund kan den 15. august 2021 fejre 45 års jubilæum i LandboNord.

Da Brønderslev og Omegns Landboforening i 1976 søgte en ny elev, var Hanne Pølund på ferie. Derfor blev det søster Tove, som forfattede Hannes ansøgning. Ansøgningen viste sig at være nok til, at Hanne blev kaldt til samtale og efterfølgende sikrede sig pladsen på kontoret, som her 45 år senere er en del af LandboNord.  

Det var ikke helt tilfældigt, at Hanne Pølund endte i landbrugsrådgivningen. Hanne er ud af en landmandsfamilie, og interessen for erhvervet har hele tiden været der. Der har været rig mulighed for at få et godt forhold til kunderne, og kundekontakten betyder meget for både Hanne og kunderne.

I mange år har Hanne taget ud til kunderne som farmsekretær, hvor hun assisterer med kontorarbejdet og regnskaberne på bedriften. Hun bogfører, betaler regninger, laver løn, budgetter og moms - og hos de kunder, som har fået deres regnskaber digitaliseret via LN Summax, assisterer hun kunderne med de digitale bilag. Når Hanne er tilbage på LandboNords kontor i Brønderslev, så er det blandt andet skatteregnskaber og årsrapporter, som står på opgavelisten. Der er aldrig en dag, der er ens, og det er en af de ting, som Hanne værdsætter ved sit arbejde.

Privat fylder landbruget også meget i Hanne Pølunds liv. Sammen med sin mand John og deres to børn og svigerbørn driver hun et familiebrug ved Jerslev. Hanne er 3. generation på gården, hvor familien producerer grise og har markdrift med korn og kartofler.

Ifølge Hanne Pølunds eget udsagn giver det ikke megen plads til fritid, men der skal dog også være plads til motionere med en tur i svømmehallen, dyrke yoga og gymnastik, en tur i haven eller være sammen med de fem børnebørn, som ofte kommer forbi til en bid mad, da de bor lige ved siden af.

Jubilæet bliver fejret ved et internt arrangement i LandboNord.

Side 1 af 37 (872 artikler)Prev1234567353637Next

Høst-Tour

Flere nyheder
Vi skriver om høsten
- HVER DAG

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Lige overfor MCH Messecenter Herning udstiller mere end 120 virksomheder på E&H-messen alt det nyeste maskineri indenfor entreprenørmateriel. Udstillingen slutter på lørdag. Fotos: Per Jørgensen

Stor opbakning til E&H-messen

Demonstrationen af den 24 meter brede Black Bird-slæbeskobom finder sted på tirsdag den 14. september kl. 11-15 nord for Hellevad.

Demonstrerer slæbeskobom på 24 meter på tirsdag

Demo med ny storsprøjte i næste uge

Stort ryk ind fra starten af MaskinTræf 2021 i går ved Bygholm Landbrugsskole i Horsens. Fotos: John Ankersen

Kraftfuld start på stort maskintræf i Horsens

Ejendomsmægler

Lystejendomme

5.495.000 kr.

  • Bolig : 259 m2
  • Grundareal : 26 ha

Ejendomsmægler

Blæsborg

9.000.000 kr.

  • Bolig : 202 m2
  • Grundareal : 50 ha

Ejendomsmægler

Smågriseproduktion - 850 søer

27.000.000 kr.

  • Bolig : 195 m2
  • Grundareal : 127 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.