bannerPos

Vi laver stadig dyrskueaviser til trods for corona

07-05-2020 12:03

Som alle ved, er dyrskuerne i år aflyst på grund af coronavirussen. Det er rigtig ærgerligt og trist for både arrangører, udstillere og gæster, som havde set frem til at mærke forårs- og sommerstemningen på de mange dyrskuepladser.

Vi mener dog ikke, at corona skal tage alle de gode dyrskuehistorier og oplevelser fra os.

I samarbejde med arrangørerne sætter vi derfor fokus på flere af dyrskuerne alligevel, både på print og online. I kan glæde jer til at læse meget mere om nedenstående dyrskuer og opleve dem virtuelt på vores hjemmesider.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue d. 27/5 i LandbrugSyd
Hobro Dyrskue d. 3/6 i LandbrugNord
Hjørring Dyrskue d. 17/6 i LandbrugNord
Ribe Dyrskue d. 27/7 i LandbrugSyd

Følg med på vores hjemmesider, vores sociale medier og ikke mindst i de trykte ugeaviser, hvor der løbende vil blive informeret nærmere.

Ny uddannelse til bestyrelsesmedlemmer

Danmark har fået sin første uddannelse målrettet bestyrelsesmedlemmer i andelsselskaber og lignende virksomheder. Det første hold er netop udklækket.

Jagt på et spøgelse

Hvor der ikke sås vintersæd, skal der sås efterafgrøder – undtagen ved sent optagne rodfrugter. Det er landbrugets bedste middel til at jage det politiske kvælstof-spøgelse på flugt, mener næstformanden i Bæredygtigt Landbrug.

Dyrenes Beskyttelse går i krig mod minkindustrien

Debatten om dyrevelfærd raser på blandt andet minkområdet. Nu kræver Dyrenes Beskyttelse, at minkindustrien bliver udfaset i Danmark.

Bedriftsbesøg om det gode håndværk

Der var et inspirerende bedriftsbesøg hos familien Hansen ved Lintrup forleden, hvor Syddansk Kvæg i samarbejde med SLF havde inviteret til en snak om gode vaner i stalden samt lav dødelighed og høj ydelse blandt gårdens dyr

Guld kan være en fornuftig investering

Det kan være fornuftigt at have guld med i investeringsporteføljen, vurderer en analytiker.

Diarré-udfordringer løst med vaccine

Det koster både bundlinje og arbejdsglæde, når fravænningsdiarréen florerer i klimastalden. Løsningsforslagene er mange og effekten forskellig fra besætning til besætning. Svinefagdyrlæge Jens Sørensen fra Danvet har dog erfaret, at vaccination mod E. coli både kan redde griseliv og forhindre økonomiske tab.

Tyskland: Afrikansk svinepest påvist langt fra det truede område

Der er fundet ASF i et vildsvin i Brandenburg langt fra det definerede truede område. Således er der nu påvist 37 ASF-tilfælde i Tyskland. En endelig bekræftelse afventes stadig.

Kødkvæg blev startskuddet for mælkeproducent

Forældrenes køb af to charolais-køer satte Pia Christensens kurs mod landbrugsskolen. I dag står hun for kostalden på den mælkeejendom, hun efter endt uddannelse overtog sammen med forældre og bror.

Covid-19 gør Fødevaredagen vigtigere end nogensinde

Årets prisvindere ved Fødevaredagen blev sent tirsdag belønnet for at tænke nyt og kreativt midt i en global krise. Prisoverrækkelsen fandt sted på Hindsgavl Slot ved Middelfart, hvor Corona-restriktionerne satte nye rammer for arrangementet.
Side 1 af 1933 (38646 artikler)Prev1234567193119321933Next