Fra den 24. til den 27. februar danner Bella Center Copenhagen rammen om Copenhagen Food Fair, hvor der bliver sat fokus på madspild
330 udstillere er på plads, når Copenhagen Food Fair løber
af stablen den 24.-27. februar i Bella Center Copenhagen.
Og i forbindelse med fødevaremessen har Unilever Food
Solutions indledt et samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild af mad om at
mindske madspildet ved messen. Det oplyser Bella Center Copenhagen på sin
hjemmeside.
Således
opfordrer de messens udstillere til at aflevere overskydende tørvarer til 25 af
Københavns største herberger. Unilever Food Solutions har sammen med Stop Spild Af Mad arrangeret, at
to lastbiler står klar til at modtage tørvarer til de socialt udsatte i
hovedstaden ved afslutning af messen.
Derudover er der på messens
sidste dag paneldebat, hvor toneangivende fødevarepersonligheder stiller skarpt
på fremtidens fødevareudfordringer.
- Vi har de sidste mange år
ved Copenhagen Food Fair set store mængder mad bliver smidt væk – og det er med
stort engagement, vi i år har stået i spidsen for at opfordrer messens
udstillere til at levere de overskydende uåbnede tørvarer til værdigt
trængende, lyder budskabet fra Stine Hansen, der er Channel Marketing Manager ved
Unilever Food Solutions.