Færre fødevarer ryger i skraldespanden

En ny analyse fra Landbrug & Fødevarer viser, at danskerne smider mindre mad ud en tidligere

Der bliver smidt mindre mad i skraldespanden end tidligere.

Således viser en analyse foretaget af TNS Gallup for Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Stop Spild Af Mad, at halvdelen af danskerne har mindsket deres madspild i de seneste år. Det skriver Landbrug & Fødevarers webmagasin Foodculture.dk.

- Det er tankevækkende, at så mange danskere mener, de har mindsket deres madspild i løbet af et år. Der er efterhånden rigtig mange danskere, der bekymrer sig om og selv handler, når det kommer til madspild, og det er virkelig glædeligt, siger forbrugerøkonom i Landbrug & Fødevarer Marianne Gregersen til Foodculture.dk.

Ifølge Landbrug & Fødevarer er det specielt de unge familier, der tilkendegiver, at de smider færre madvarer ud.

Læs også