Det politiske arbejde er fortsat

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
15-06-2020 12:20
I år bliver der ingen dyrskue i Hjørring – det har corona-situationen sat en stopper for. Trods det, er det politiske arbejde i LandboNord fortsat på uformindsket styrke og især fire emner har været på dagsordenen; vandråd, spildevand i København, faunastriber og sænkning af gødningsnormer.

- Nu skulle vi have budt velkommen til en total fyldt dyrskueplads, men desværre så bliver der ikke afholdt dyrskue på grund af corona. Det er vi rigtig kede af i LandboNord, siger Niels Vestergaard Salling, som er formand for LandboNord, som hvert år står i spidsen for skuet i Hjørring.

Trods corona har sat en stopper for mange ting, har LandboNord fortsat deres politiske arbejde og i årets »dyrskuetale« vil formanden fortælle om arbejdet med især fire politiske emner; vandråd, spildevand i København, Faunastriber og sænkning af gødningsnormer.

- Regeringen ønsker gødskningsnormerne skal sænkes, det er vi ikke tilfredse med og det vil vi fortsætte med at arbejde hårdt på at de kommer væk, fortæller Niels Vestergaard Salling, som glæder sig til, at kunne slå dørene op til dyrskue i Hjørring næste år.

Besøg Dyrskuepladsen

Ringen Dyrskue tilbud Udstillerliste Presseteltet

Udstillervideoer

Dyrskuetilbud

Nilfisk højtryksrenser MC 6P 120 bar

Læs mere
15.800,- DKK.

Østervrå Motor- Og Cykelcenter

v/ John Buchhave
Hjørringvej 408
9750 Østervrå

Kuhn BKE250. Brakpudser

Hammerslagler Hydraulisk sideforskydning Støttevalse

Læs mere
35.000,- DKK.

Farmas A/S

Fabriksvej 1
9640 Farsø

Prøv en Lely Juno inden du beslutter dig

Try before you buy - prøv en Lely Juno inden du beslutter dig* Smart fodring virker med Lely Juno

Læs mere
Pris ikke angivet

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Besøg Dyrskueringen