bannerPos

Seneste nyt

Hav dyrlægen med på stuegang i sygestien

Det kan ofte være svært at vurdere og tage den rigtige beslutning, når dyret skal behandles. Derfor er det vigtigt at bruge sin dyrlæge i tvivlsituationer. Det er opfordringen i en artikel fra Svineproduktion.dk.

Skyd majssåningen et par uger for bedste udbytte

En god fremspiring i majsen kræver en ordentlig jordtemperatur – og det får man ikke i midten af april, lyder det fra grovfoderrådgiver fra Velas.

Minkaftale er tæt på

Ifølge netmediet Pio er en aftale om erstatning til minkavlerne lige på trapperne. Venstre og Socialdemokratiet har således nærmet sig hinanden siden nytår.

DeLaval skruer op for innovationen

DeLaval har det seneste år lanceret flere innovative produkter fx Evanza og VMS V300/V310. Men det stopper ikke der, oplyser selskabet, der nu er klar med en ny malkekarusel og en parallelmalkestald.

Minklukninger koster kommune dyrt

Kommune står til at tabe arbejdspladser svarende til 360 fuldtidsstillinger som følge af nedlukningen af minkerhvervet i Danmark.

Nu skal miljøministeren i samråd

Danske havbrug har ventet i syv år på at få færdigbehandlet ansøgninger om etablering af nye havbrug og udvidelser af eksisterende. Nu skal miljøminister Lea Wermelin i samråd om sin rolle i sagsbehandlingerne.

Patrioterne ser frem mod et lysere 2021

Onsdag den 27. januar afholder Patriotisk Selskab planteavlskonference, i år som onlive via Teams.

Varmt vejr påvirker ikke ensilageblokkes kvalitet

Italiensk undersøgelse viser, at godt komprimeret grovfoder i flere dage kan opbevares i blokke i foderkøkkenet – også i varmt vejr – uden at kvaliteten forringes.

Kvægtuberkulose fundet i Bayern

Et tilfælde af kvægtuberkulose hos en bayersk landbrugsfamilie har medført nedslagtning af kvæg.
Side 1 af 2018 (40350 artikler)Prev1234567201620172018Next