bannerPos

Seneste nyt

Fødevarenetværk vil bevæge sig ud over erhvervets grænser

Vækstfonden, Seges, Frej og AgriKom er gået sammen om at knytte bånd mellem fødevareproducenter, som vil være med til at udvikle erhvervet og sammen skabe en solid grobund for fremtidens fødevareerhverv.

To nye bestyrelsesmedlemmer i Agerskovgruppen

Ved Agerskovgruppens generalforsamling onsdag på Agerskov Kro trak en af gruppens stiftere sig tilbage og erstattedes af to nye bestyrelsesmedlemmer, Ulrik Lunden og Doris Kraack.

Hvor stort overlap er der på din bedrift?

Ud over besparelser ved sprøjtning er der også besparelser på for eksempel udsæd og gødskning ved at implementere autostyring, hvor graduering og minimering af overlap giver øget udbytte og sikrer mere ensartede afgrøder på marken, lyder det fra Teknologisk Institut.

Bording Minkfodercentral taber millioner på erhvevsnedlukning

Bording Minkfodercentral i Midtjylland oplevede markant tilbagegang i 2020 som følge af regeringens beslutning om at nedlukke minkerhvervet i Danmark.

EU-forbud mod fiksering af søer og mod burhøns snerper til

Et stort flertal i Europa-Parlamentet vil have et EU-forbud mod at holde produktionsdyr i bur. Det er Europa-Kommissionens også stemt for, men det har lange udsigter.

Axel Månsson satser massivt på broccoli

Bimi-broccoli, der er en særlig variant af den velkendte grøntsag, har i stigende grad fundet vej til flere danskeres middagstallerkener. Derfor har produktion af varianten på dansk jord længe været ønsket. Axel Månsson, der har dyrket grøntsager til danskerne i over 40 år, har nu taget dyrkningen af den populære broccoli til sig.

Grovvareselskab nærmer sig første delmål for bæredygtig soja

Hos DLG arbejdes der i øjeblikket målrettet mod at sikre, at al soja, som koncernen importerer, er ansvarligt og afskovningsfrit produceret med deadline senest 2025. Derfor losser koncernen i øjeblikket 53.000 tons bæredygtigt soja på Aarhus Havn, og er dermed godt på vej mod første det første satte delmål.

Spar kvælstof og drop efterafgrøderne

Flex Fertilizer forventer at kunne flytte 50 procent eller mere af kvælstoffet over på bladet uden merkørsler, og ser det som et vigtigt virkemiddel, hvis man vil undgå efterafgrøderne.
Side 1 af 2128 (42558 artikler)Prev1234567212621272128Next