bannerPos

Seneste nyt

Hold styr på vådfodersuppen i den kolde tid

Hvad sker der egentlig i vådfodertanken, når temperaturen her i vinterperioden er lav? Det sætter Søren Thomsen fra Nutrimin blandt andet fokus på i det seneste Nutrimin Ugenyt.

Aftale om erstatning til minkavlere ser ud til at lande mandag aften

Mandag aften forventer regeringen at kunne præsentere aftale om erstatning til minkavlerne.

Ærgrer sig over ventetid på mink-erstatninger

Formanden for Sjællands Pelsdyravlerforening undrer sig over, at fødevareministeren ifølge udtalelser til DR lægger op til, at avlerne ikke kommer til at se en krone af tempobonussen, før EU har godkendt de danske myndigheders samlede udbetaling af bonussen.

Indiske landmænd holder 'traktor-rally' i hovedstaden på nationaldag

Tusinder af indiske landmænd planlægger en traktordemonstration i New Delhi på Indiens Republikdag tirsdag.

Vi vil alle det samme – klimagevinst skal ende i landmandens lommer

Det kommer i dækningen nogle gange til at fremstå, som om der er uenighed eller splittelse i erhvervet om emnet, men sådan oplever jeg det nu ikke, skriver Troels Toft, sektordirektør i Seges.

Årets løgavler er fundet

Jens Kjeldahl, Brdr. Kjeldahl, Samsø og Agernæs Øko, Assens løb med 1. pladserne i henholdsvis den konventionelle og den økologiske løgkonkurrence.

Bæredygtigt Landbrug vinder sag om krydsoverensstemmelse på §3

Den danske stat har trukket følehornene til sig i en retslig tvist med nordjysk landmand, der havde pløjet på et mindre engareal, som var §3-beskyttet. Det sker efter, at Bæredygtigt Landbrug gik ind i sagen, oplyser foreningen.

Sender sine medlemmer direkte i fedtefadet

Landbrug & Fødevarer er på gale veje, når de opfordrer landmænd til at indgå frivillige BNBO-aftaler, lyder det endnu engang fra Bæredygtigt Grundvandsbeskyttelse. Det vækker minder om dét, vi oplevede fra Grøn Vækst, lyder det fra foreningen.

Mink-milliarder er »too little, way too late

Selv om minkavlere, hvis alt går vel, kan se frem til at få et sted mellem to og tre milliarder kroner i et acontobeløb inden længe, er det langt fra nok, lyder det fra en sønderjysk minkavler, der advarer om alvorlige konsekvenser for flere tidligere avlere.
Side 1 af 2022 (40423 artikler)Prev1234567202020212022Next