Dobbelt op hos Bay Christensen

Åbent hus hos Bay Christensen i Rønnede pænt besøgt.

Flere af de fremmødte benyttede muligheden for at gøre en god handel til åbent hus-arrangementet, hvor der også blev serveret både vådt og tørt til gæsterne. Foto: Jørn Chr. Jervelund Flere af de fremmødte benyttede muligheden for at gøre en god handel til åbent hus-arrangementet, hvor der også blev serveret både vådt og tørt til gæsterne. Foto: Jørn Chr. Jervelund

Der var for nylig flere gode grunde til at besøge Bay Christensen i Rønnede.

Der var nemlig åbent hus i maskinforretningen, hvor der samtidig var mulighed for at lykønske maskinhandler Morten Christoffersen, som havde 25-års jubilæum.

Åbent hus-arrangementet blev også ganske velbesøgt, og de fremmødte studerede både på det tunge grej til entreprenører, men også maskinerne til de mindre opgaver, blandt andet de nye elektriske minilæssere, blev nærstuderet.

Mange af de besøgende kom naturligvis også for at sige tillykke til Morten Christoffersen, der oprindelig er uddannet elektriker, men nu kan se tilbage på 25 år hos Bay Christensen.

Flere af de fremmødte benyttede muligheden for at gøre en god handel til åbent hus-arrangementet, hvor der også blev serveret både vådt og tørt til gæsterne.

Læs også