Kellfri præsenterer ny maskine

Der bliver dansk-kinesiske vibrationer på Kellfris stand i Herning, hvor en maskinnyhed er den kinesiske Swekip 1850 gummiged, der allerede sælges i Sverige. Også de populære Lovol-gårdtraktorer samt et bredt produktprogram bliver præsenteret på messen.

Swekip 1850 gummigeden er en nyhed hos Kellfri, der præsenterer den i forbindelse med Agromek. Lovol gårdtraktorerne er Kellfri´s bud på en god og solid mindre traktor til de mindre hobby- og deltidsbedrifter samt den grønne sektor.

Nye folk i spidsen for virksomheden fra et nyt kontor i en ny afdeling i Skive. Det er på alle måder et nyt og styrket Kellfri, der i forbindelse med Agromek præsenterer et stærkt program inden for både landbrug, entreprenør samt den grønne sektor.

- På Agromek præsenterer vi en helt ny maskine – Swekip 1850, fortæller Martin Bach Bro, country manager hos Kellfri, der sammen med salgskollegaen Louise Grimm Drejer udgør det nye salgs- og markedsføringsteam i Kellfri.

Swekip 1850 er en 3,7 tons tung gummiged fra Kina, der har en læssehøjde på tre meter og en lasteevne på 1.700 kg. Modellen er en af de i alt fire modeller i programmet af gummihjulslæssere og gravemaskiner, som Swekip producerer og har i sit program.

Populære gårdtraktorer

Hos Kellfri er man specialist inden for de mindre traktorer til hobby- og deltidsbrug, have og anlæg, og alle andre steder med behov for en mindre gårdtraktor.

Og hér kommer de populære kinesiske Lovol-traktorer ind i billedet, som Kellfris bud på en solid og effektiv gårdtraktor. Lovol er en af verdens førende leverandører af traktorer med en produktion på 20.000 traktorer pr. år.

- Lovol er den mest solgte gårdtraktor i Sverige, forklarer Martin Bach Bro.

Hos Kellfri i Danmark har man foruden salg også direkte lageradgang til virksomhedens kæmpe 40.000 kvadratmeter store lager i Sverige med varer og reservedele til hele maskin- og produktprogrammet.

Stærkt comeback

Som nævnt er det et nyt salgs- og marketingteam i form af Martin Bach Bro som country manager og kollegaen Louise Drejer Grimm, salg, der står i spidsen for den danske afdeling af Kellfri, som har en nordisk historie, der går flere årtier tilbage.

- Kellfri har været igennem en turbulent periode, men nu er vi klar igen, forklarer Martin Bach Bro, der selv kom til Kellfri for få måneder siden.

Kellfri er en nordisk helhedsleverandør med især svensk dna, der med succes har leveret maskiner, udstyr og tilbehør til blandt andet landbruget i over 50 år.

Foruden mindre traktorer og gravemaskiner består programmet af en bred vifte af maskiner, udstyr, hegn, m.v., som Kellfri står for salg og levering af, ligesom man selv er med inde over.

Alene inden for landbrug omfatter produktprogrammer blandt andet: Traktorredskaber, skovle, pallegafler, traktorvogne, staldinventar, arbejdshegn, overvågning m.m.

Kellfri har foruden et landsdækkende net af forhandlere også samarbejdspartnere, ligesom man med egen tegnestue i Sverige er med til at udvikle og introducere nye produkter.

 

Læs også