Sponseret af: OK Miljø A/S

Forskere advarer: - Grib ind mod myggebårne sygdomme

Med de første tegn på sommervarmen er det ikke kun solens stråler, der nærmer sig Danmark – også myggene, der bærer farlige sygdomme som malaria og denguefeber, og bevæger sig nordpå på grund af klimaforandringer. Forskere fra hele Europa ser de samme resultater af deres forskning.

Dette øger behovet for effektive løsninger til at holde disse uønskede gæster ude.

Det er derfor vigtigt at finde en kvalitetsløsning, især for os, der bor tæt på naturen og dyrehold. Og gerne en løsning som ikke griber unødigt ind i dit hjem, din hverdag og din pengepung.

»Insektnet er besværligt at montere«

For mange landmænd kan tanken om selv at installere insektnet virke som en irriterende og ikke en prioriteret opgave, en opgave som de gerne slipper for selv at skulle påtage sig.

Hos Fluenet.dk tilbydes professionelle opmåling- og installationsservices, som netop sikrer, at de vigtige net monteres effektivt og korrekt, så de beskytter optimalt mod insekter i alt fra staldbygninger til dit private hjem.

»Insektnet er grimme«

Insektnet skal være både funktionelle og pæne at se på, for ikke at forstyrre udseendet på din ejendom.

Med valgmuligheder indenfor både farver og forskellige stilarter kan du hos Fluenet.dk tilpasse dine net og få produkter, som diskret blander sig med din eksisterende indretning og fungerer effektivt i din hverdag.

»Insektnet er dyre«

Valget af insektnet bør ses som en langsigtet investering. Med en net-løsning der holder de næste mange år undgår du at skulle tage stilling til denne udfordring år efter år.

Med to års garanti og produkter som er udviklet til at garantere holdbar og funktionalitet i mange år frem tilbyder Fluenet.dk en løsning, så du slipper for dette. Deres løsninger er ikke kun robuste, men også optimeret til at beskytte mod de stadig mere aggressive insektarter, der trives i varmere klimaer.

Som klimaændringerne gør de nordlige regioner mere tilgængelige for insekter, der bærer sygdomme, bliver det stadig vigtigere at implementere effektive barrierer som insektnet. Vores anbefaling til dig som landmand, er derfor at overveje en fluenet løsning, der sikrer et trygt og sundt arbejds- og leveområde, fri for uønskede og potentielt farlige insekter.

OK Miljø A/S

Hobro Landevej 126 8830 Tjele

Øvrige artikler fra OK Miljø A/S