Sponseret af: DLG - Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft

Et besøg værd: Mød mere end 2.100 udstillere på årets EuroTier!

Hvis du vil være på forkant med de nyeste teknologier og løsninger inden for husdyrproduktion, er EuroTier 2024 i Hannover fra 12.-15. november stedet for dig.

Her får du adgang til over 2.100 udstillere fra 52 lande, som viser de seneste innovationer inden for digitalisering, automatisering og bæredygtig landbrugsdrift.

For dig som dansk landmand er disse emner særligt vigtige i forhold til de stigende krav om bæredygtighed og effektivitet i produktionen.

Du vil kunne opleve teknologier, der kan hjælpe dig med at reducere omkostninger og optimere dine processer, eksempelvis inden for foderoptimering, dyrevelfærd og klimavenlige staldsystemer. Derudover vil du få inspiration til, hvordan du kan reducere antibiotikaforbruget og forbedre miljøvenligheden i din produktion.

Er du interesseret i at styrke din energiforsyning, tilbyder EuroTier også viden om decentral energiproduktion, som kan være en gamechanger for dig som dansk landmand i fremtiden.

For dig som ung landmand er der også masser af netværksmuligheder, blandt andet til »Young Farmers Day«, hvor du kan møde andre i branchen og finde nye internationale kollegaer.

Alt i alt er EuroTier 2024 din chance for at få indsigt i de nyeste landbrugsteknologier og løsninger, der kan hjælpe dig med at fremtidssikre din bedrift.

Husk, du kan købe din billet til en reduceret pris gennem Effektivt Landbrug.

Køb din billet her!

DLG - Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft