Sponseret af: Nordisk Dæk Import A/S

Dækvalg: Agri Star II sikrer lav totalomkostning

Dæk er en ud af flere omkostninger i regnskabet, og Frands Larsen fra Stauning Agro opnået en lav totalomkostning ved at udstyre sin traktor med Alliance Agri Star II.

Som landbrugsvirksomhed kan det betyde meget at holde et lavt omkostningsniveau, når indtjeningen kan svinge og markedet være uforudsigeligt. Har man en større vognpark, kan indkøb af dæk være en betydelig omkostning, og totalomkostningen kan betyde meget. Dæk af høj kvalitet kan være dyre i indkøb, men omvendt kan billige dæk betyde flere omkostninger på sigt, hvis dækkene ikke holder og i værste tilfælde medfører nedbrud.

Hos Stauning Agro har man gjort sig gode erfaringer med Agri Star II dækket fra Alliance, der blev lanceret i januar 2020. Et dæk, som er bygget på den nyeste dækteknologi, og hvor god kvalitet kombineres med en relativt lav indkøbspris. 

- For os betyder omkostninger rigtig meget. Det har vi fokus på hele tiden. Omkostningen på Agri Star II dækkene virker for os til at være lavere end andre mærker, fortæller Frands Larsen, som peger på tre ting, der hjælper til at sikre den lave totalomkostning: bedre greb i marken, mindre dækslid sammenlignet med andre mærker, samt en høj kvalitet til prisen.

Hør Frands Larsen selv sætte ord på sine erfaringer i videoen efter en sæson med Agri Star II.

 

Er du interesseret i at høre mere om Agri Star II?

Så kontakt den danske distributør, NDI Group, her!

 

Nordisk Dæk Import A/S

Merkurvej 7 6650 Brørup