Sponseret af: WekoWater

WekoAgro føjer nu Zimmatic Pivot kunstvanding til deres portefølje

For at supplere udbuddet af løsninger til kunstvanding på det danske marked har WekoAgro sikret sig forhandlingen af Zimmatic pivotvanding fra amerikanske Lindsay Corporation - en førende, global producent og distributør af kunstvandingsteknologi og infrastrukturudstyr. Zimmatic er en af de største leverandører af pivotsystemer til vanding på verdensplan.

Zimmatic satte deres første pivotsystem op for mere end 50 år siden og har siden udviklet og optimeret på deres pivotløsning. Zimmatic har derfor mulighed for at levere en af de mest robuste, teknologiske og avancerede kunstvandingsløsninger.

- Det er et samarbejde WekoAgro har store forventninger til, og vi glæder os til at introducere Zimmatic pivotsystem på det danske marked, siger produktspecialist, Mogens Lauridsen fra WekoWater.

Centerpivot-vandingssystemer er den ideelle vandingsløsning

Effektivitet, omkostningsbesparelser, pålidelighed og præcision er, hvad der gør centerpivot-vandingssystemer til den mest ideelle måde at vande sine afgrøder på. Hos Lindsay sikrer Zimmatic centerpivot- og lateralsystemer, at den korrekte mængde vand tilføres ensartet til afgrøder og jord på præcis det rigtige tidspunkt for at producere højere udbytte og gøre vandingen lettere.

Zimmatic har igennem deres egenudviklede FieldNET styresystem mulighed for at tilbyde landmanden de mest avancerede løsninger på markedet. FieldNET Advisor kan på baggrund af indsamlet data give daglige anbefalinger til at imødekomme afgrødernes behov. Med fokus på bæredygtighed og rentabilitet giver pivotvanding en nøjagtig, fleksibel og gennemprøvet måde at øge udbyttet på og samtidig minimere vand- og energiforbruget.

- Effektivitet, omkostningsbesparelser, pålidelighed og præcision. Det er nøgleordene i moderne vanding og passer godt ind den grønne omstilling, ifølge produktspecialist hos WekoWater, Mogens Lauridsen, der forsætter:

- Lindsay som er verdens førende leverandør inden for mekaniseret kunstvanding, har store forventninger til samarbejdet med WekoAgro og glæder sig til at tilbyde innovative kunstvandingsløsninger til gavn for de danske landmænd.

Zimmatic pivot passer godt ind i WekoWater konceptet. WekoAgro’s målsætning er at holde kunden i hånden fra start til slut i et markvandingsprojekt sammen med sine leverandører. Det gælder lige fra projektering, brøndboring og til valg af pumper, rør og til valg af vandingsmaskine eller pivot.

WekoWater-konceptet

WekoWater-konceptet er en del af WekoAgro Machinery og har til formål at finde den bedste løsning til kunden. Historien bag WekoWater indeholder en lang tradition omkring etablering af vandingsløsninger ude hos de danske landmænd.

I mere end 30 år har WekoAgro-afdelingerne i Bording og Hoven specialiseret sig indenfor vandings udstyr – og virksomheden er med i hele processen fra boring til vandingsmaskinen kører.

WekoWater har nøje udvalgt deres leverandører og samarbejder derfor med de førende på markedet inden for vandingsudstyr og tilbehør. Fællesnævneren er de har stor erfaring og ekspertise med håndtering af vand i landbruget, hvor nøgleordene er kvalitet og effektivitet.

- Vores markvandingsanlæg er driftssikre, da vi kun bruger de bedste materialer, hvilket også resulterer i lang levetid.

WekoWater har stor erfaring i etablering af nye markvandsboringer og udskiftning af pumper i eksisterende boringer. Vi forhandler alle de kendte brands inden for pumper der er på markedet og har altid et stort lager af markvandingsrør, hydranter, hydrantventiler- og haner.

WekoAgro forhandler også kendte vandingsmaskiner som Rosenqvists, Fasterholt, Bording, Agrometer, Ocmis og BTM. Om det er selvkørende eller indtræk kan WekoWater levere. Med det brede program er landmanden altid sikret en professionel vandingsmaskine til ethvert behov.

Hertil er vi er også lagerførende i reservedele til reparation af de fleste vandingsmaskiner på det danske marked og kan tilbyde dag-til-dag-levering af reservedele i det meste af Danmark. Vi har dygtige servicefolk med mange års erfaring, og de kan reparere alle de mærker af vandingsmaskiner som forefindes på det danske marked.

WekoAgro og WekoWater har valgt at indgå samarbejde med Zimmatic omkring pivot- og laterale kunstvandingsløsninger, for at være i stand til at tilbyde danske landmænd de nyeste og bedste løsninger indenfor præcisionsvanding.

Med Zimmatic pivotvanding fra amerikanske Lindsay og med svenske Rosenqvists’ vandingsmaskine med bom, har man gode muligheder for at finde en vandingsløsning til de kunder som vil have fokus på højt udbytte, med brug af mindst mulig mængde vand og med så lidt energi som muligt. Det er vigtige parametre i fremtidens landbrug.

Få mere info hos produktspecialist i WekoWater Mogens Lauridsen, tlf. 51 16 17 98.

Om WekoAgro Machinery og WekoWater

  • WekoAgro Machinery blev etableret i 2020, da Stroco-Agro opkøber Powtec i 2019 og man ønskede at samle aktiviteterne endnu tættere. Man fik dermed et fælles virksomhedsnavn.
  • I 2020 opkøber WekoAgro Machinery Hoven Smede- og Maskinforretning og har nu i alt tre lokationer: Hammel, Bording og Hoven.
  • WEKO er en sammentrækning af hovedaktionærenes selskaber WEFRI og MIKO. WekoAgro Machinery ejes i dag 100 procent af WekoAgro Machinery Holding.
  • WekoAgro har derfor siden 1990 importeret og forhandlet landbrugsmaskiner og mærker som Horsch, AVR, Fasterholt, Annaburger og mange flere.
  • I 2022 fik WekoAgro nyt koncept indenfor vand, WekoWater. Samme år blev WekoWater importør og forhandler af mærkerne Rosenqvists og Zimmatic.
  • Med WekoWater vil WekoAgro i højere grad holde kunden i hånden fra start til slut i et markvandingsprojekt i samarbejde med sine underleverandører. Det gælder lige fra projektering, brøndboring og til valg af pumper, rør og vandingsmaskine.

WekoWater

Industrivej 10
6880 Hoven