Sponseret af: Maykers

Velkendt nordvestjysk Ornestation bydes velkommen på Maykers

Ornestation Mors tilføjer 4.000 produkter til platformen Maykers. Derved kan både nye og eksisterende kunder finde virksomhedens produkter på platformen fra den 15. april 2023. I april og maj er der derfor store rabatter at hente på ornestationens sortiment på Maykers.

Den hurtigt voksende handelsplatform vil gøre det nemt for danske landmænd og forhandlere at handle med hinanden, og nu har også Ornestation Mors tilsluttet sig det stigende antal af virksomheder, som tilbyder deres produkter på Maykers. 

- Vi er stolte af at byde velkommen til en af de stærkeste og mest betroede leverandører til det danske landbrug. Deres store ekspertise og sortiment giver landmænd på Maykers endnu mere at komme efter, siger Jesper Knudsen fra Maykers Danmark.

Med 50 års erfaring indenfor sædproduktion og landbrugsartikler har Ornestation Mors stor ekspertise, når det kommer til produkter og services til landbruget. Med produkter til blandt andet stald, mark, værksted, kontor og fritid, ser virksomheden frem til at tilbyde samme gode service som altid, samt hurtig levering på Maykers.

- Vi har mange forskellige produkter til professionelle landmænd af høj kvalitet, og vores digitaliseringsstrategi taget i betragtning ser vi derfor et stort potentiale i at kunne tilføje vores sortiment til en handelsplatform som Maykers, fortæller Johnny Markussen, direktør hos Ornestation Mors.

Med 80 fastansatte, 20 deltidsansatte, 14 varebiler og mere end 1.800 aktive orner på stald leverer virksomheden overalt i Danmark og eksporterer også til flere lande i Europa og Asien.

Den familieejede virksomhed driver mere end 600 ha landbrugsjord med hovedsagelig byg, hvede og raps, og har egen maskinpark til at vedligeholde og drive jorden.

Ornestation Mors leverer dagligt genetik til omkring 40 procent af danske griseproducenter over hele landet, og der sælges i dag fra de tre avlsselskaber, DanBred, Danish Genetics og Topigs Norsvin. 

Spar hele 15 procent ekstra med koden MORS15 ved bestilling på Maykers*

* Gælder t.o.m. den 31. maj 2023. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud.