Sponseret af: Fremtiden Staldinventar A/S

Midtjysk landmand med 1.000 køer har genvalgt staldinventar fra Fremtiden i 25 år

Da Martin Jeppesen i 1998 fik renoveret en kostald, fulgte 320 sengebåse med fra Fremtiden Staldinventar. Det har siden ført til et gentagende genvalg af selskabets produkter. Og de 320 oprindelige sengebåse er endnu i god stand.

Når Martin Jeppesen, Gammelagergaard, har skullet renovere eller bygge til på sin mælkeproduktion ved midtjyske Karup det seneste kvarte århundrede, har staldinventarproducenten Fremtiden Staldinventar hver gang været med.

Samarbejdet startede ellers lidt som en tilfældighed. I 1998 skulle Martin Jeppesen have renoveret en gammel kvægstald. Entreprenøren på projektet havde dertil et godt samarbejde med Fremtiden. Og således blev 320 sengebåse til projektet leveret fra den Langå-baserede staldinventarproducent.

25 år senere bruger Gammelagergaard stadig de oprindelige sengebåse – nu bare i en kviestald – fordi holdbarheden på produkterne har vist sig at være uovertruffen. Og blandt andet på den front har udstyret fra Fremtiden altid vist sig at være den bedste investering.

- Det er vigtigt med gode og rentable investeringer. Det betaler sig på sigt. Vi taler meget om priser, og det skal være billigt. Men hvordan måler man det? Det er jo også afhængigt af kvalitet. Vi mener, at når man køber et Fremtiden produkt, så er det det billigste målt over tid. Og så er der klimaet. Her betyder det også noget, at det vi leverer, kan holde, siger salgschef hos Fremtiden, Peter Bech, der understreger, at det i dag mere end nogensinde er vigtigt, at vi ikke skal smide væk og producere nyt hele tiden.

Succesfulde projekter

For Gammelagergaard er det siden blevet til en række succesfulde projekter i samarbejde med Fremtiden Staldinventar. Både en kostald og en malkestald i 2006. Og året efter blev det til en stald på tværs til goldkøer og kælvningsfaciliteter.

I 2007 fik man indrettet sig en ny ungdyrsstald til 600 kvier. Og siden fulgte nye kalvestalde i både 2012 og i 2016, en kostald samme år og senest en udvidelse sidste år.

I alt danner Fremtidens staldudstyr således grundlaget for produktionen med cirka 1.030 køer og 1.100 kvier.

Fremtiden

Salgschef Peter Bech fra Fremtiden Staldinventar A/S kan mærke, at der er sket et nybrud, i den måde man tænker staldinventar i dag.

- Vi mærker en stigende efterspørges på løsninger, hvor der lægges mere fokus på arbejdsmiljøet og dyrevelfærd. Altså, en bedre løsning både for medarbejderne og dyrene, siger han.

Peter Bech fortæller desuden, at det for Fremtiden har en høj prioritet at være synlig i beslutningsprocessen hos kunden, så den bedste løsning bliver lavet til gavn for både dyr og medarbejdere.

- Det skal fungere for landmanden i hverdagen, og derfor er det vigtigt, at vi har dygtige rådgivere. Derfor kommer vi altid og gennemgår projektet fra start og kommer selvfølgelig med professionel og kyndig vejledning. Det er et samspil mellem landmanden og os, siger han.

En større ordre

Den interne montageafdeling på Fremtiden lægger i disse dage sidste hånd på en større ordre på sengebøjler, som skal leveres til en dansk mælkeproducent.

Salgschefen oplyser, at projektet bliver tegnet i 3D hos Fremtidens tekniske afdeling.

- Og vi har egen produktion i Langå, så det er effektivt fra bestilling til levering, fortæller Peter Bech.

Fremtiden Staldinventar har hovedkvarter i Langå og leverer gode kvalitetshestebokse samt kvalitetsinventar til kvæg- og svinestalde, samt gyllepumper i hele Danmark og resten af Norden og Østeuropa.

Fremtiden Staldinventar A/S

Rypevej 4
8870 Langå

Øvrige artikler fra Fremtiden Staldinventar A/S