Sponseret af: Maykers

Ny online markedsplads vil spare landmænd både tid og penge

Maykers.com har samlet mere end 500.000 produkter

At drive landbrug er i dag en kompleks forretning. Miljømæssige, politiske og økonomiske udfordringer kan have høje omkostninger. Som landmand må man tage hurtige og kloge beslutninger for at sikre sig en lukrativ forretning.

Maykers.com er en ny, online handelsplatform, der faciliterer forretningsforbindelser mellem landmænd, forhandlere og producenter, og som gør det lettere for alle involverede i landbrugssektoren at optimere deres forretning. At spare tid og penge for dig er det, der driver os hos Maykers.

Velkommen til Maykers | Handelsplatformen for landmænd og deres forretningspartnere from Maykers on Vimeo.

Maykers har skabt en online handelsplatform for danske landmænd og deres foretrukne forhandlere, der gør det enkelt at sælge, finde, sammenligne og købe professionelle produkter baseret på rimelige priser og klare betingelser. Støttet af mere end 100 års erfaring inden for landbrug via partnere som Kramp, Kersia, Kerbl, Lyngfeldt og Trouw Nutrition, ønsker Maykers.com at transformere og digitalisere den danske landbrugsindustri.

Maykers.com sætter danske landmænd i fokus

Maykers.com leverer 500.000 produkter fra 500 mærker i 70 kategorier via 150 forhandlere. Visionen for Maykers.com består i at skabe en platform, hvor både landmænd og forhandlere kan samles for at udveksle produkter, viden og services. Med fokus på teknologisk ekspertise ønsker Maykers.com at skabe et nyt, online landbrugsfællesskab, indtil videre i form af en online markedsplads, hvor danske landmænd får direkte adgang til lokale og globale forretningspartnere. Maykers.com sætter dermed danske landmænd i fokus og skaber grobund for, at de kan fokusere på at drive et effektivt landbrug og en succesfuld forretning.

"Maykers' koncept er noget vi har brug for i dansk landbrug. I dag er det som landmand nødvendigt at besøge flere steder for at finde de produkter vi skal bruge til bedriften. På Maykers.com kan vi nu finde alt på ét sted."

Mathias T. Mørup, Landmand hos Gårdejer Christen Hessellund Mørup

Som en ny markedsplads i en veletableret branche har skaberne af Maykers.com fokuseret på at gøre livet lettere for danske landmænd. Selvom kontoret måske har højere til loftet, og firmabilen måske har større hjul, er den moderne landmand også forretningsmand.

Få 500 kr. rabat på dit første køb hos Maykers.com

Som landmand får du lige nu en eksklusiv 500 kr. rabatkode, når du tilmelder dig som landmand på Maykers.com. Derved sparer du ikke kun tid, men også penge, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for dig og dit landbrug. 500 landmænd er allerede tilmeldt vores netværk, og vi er meget glade for også at kunne byde dig velkommen!

* Kun 250 rabatkoder til rådighed, så tilmeld dig allerede i dag.