Case-aftale på plads

Ringe Maskinforretning har netop indgået en samarbejdsaftale med den nye danske importør af Case entreprenørmaskiner.

Baggrunden for den nye samarbejdsaftale er, at Scantruck officielt overtager importen og forhandlingen af Case ved nytårsskiftet. Virksomheden har allerede i den forbindelse besluttet at etablere selvstændig afdeling på Sjælland samt bygge nyt stort reservedelslager i hovedsædet i Skive.

- Vi glæder os naturligvis over, at vi har kunnet finde sammen i en aftale, der betyder, at vi kan fortsætte med Case-forhandlingen samt servicere Case. I forvejen har vi fået skabt en stærk position. Det er vores klare opfattelse, at vi i kraft af det meget tætte samarbejde med Scantruck kan styrke den position og yde vore kunder endnu bedre service med hensyn til Case, siger maskinhandler Jens Jacob Andersen, Ringe Maskinforretning, der føjer til, at der ud over en generelt endnu bedre service ikke i det daglige vil ske ændringer i forbindelse med den nye aftale.

Adm. direktør Bo Sundroos, Scantruck udtrykker også tilfredshed med aftalen.

- Ringe Maskinforretning har som mangeårig forhandler af Case et stort kendskab til produkterne og den service, som er tilknyttet. Vi ser det derfor som et stort aktiv, at virksomheden fortsætter med forhandlingen og servicering af Case-produkterne. Jeg er sikker på, det er en aftale, som ikke alene er til gavn og glæde for såvel Ringe Maskinforretning som Scantruck, men i endnu højere grad for kunderne i kraft af det tætte samarbejde, siger Bo Sundroos.

Selv om det først er for nylig, at Scantruck har indgået aftale med Case om at overtage importen i Danmark, så er virksomheden langt fra ukendte med Case-produkterne. Således har det vestjyske firma i forvejen Case-forhandlingen i såvel Sverige som Norge, hvor indsatsen for Case-produkterne også er stærkt intensiveret siden overtagelsen af forhandlingen for godt et års tid siden.

Læs også