Landbrugsmæglere med erfaring og jordforbindelse

Agriteam er i dag både et kendt navn og et mæglersamarbejde, der nyder anerkendelse inden for formidling, køb og salg af landejendomme.

LANDEJENDOMME - Vi sælger alt uden for byskiltet. Sådan lyder det samstemmende fra Agriteam, når de kort og præcist skal fortælle hvem de er, og hvad de står får.

Det er således både landbrugsbedrifter, landejendomme og jord, der er specialet hos mæglersamarbejdet Agriteam, der dækker over en række oprindeligt selvstændige lokale jyske landbrugsmæglerforretninger, der i 2006 valgte at gå sammen under den fælles samarbejdsparaply, der fik navnet Agriteam.

Faktisk kan de første spæde tiltag til samarbejdet spores tilbage til en erfa-gruppe i 1992, der senere blev opløst. Ud af denne blev en ny erfa-gruppe dannet, blandt andet med indehavere af de mæglerforretninger, der i dag er med i Agriteam – et samarbejde, hvor grundtankerne blev støbt i forbindelse med en fælles julefrokost i 2005.

I dag er Agriteam et fasttømret samarbejde, hvor man klarer alt inden for landbruget i forbindelse med salg og ejerskifte – blandt andet værdiansættelse, rådgivning, salg sparring, skøder og så videre.

Afstikker til Sjælland

Peder Riishøj, der er ansvarlig indehaver af Agriteam Horsens Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj, kan se tilbage på en beslutning, der i den grad har vist sig at være rigtig og forudseende.

- Vi har fået skabt et brand med Agriteam, der har givet synlighed. Et samarbejde hvor én ejendom til salg ved den ene også er til salg hos den anden. Vi tager opgaven sammen og løfter opgaven sammen, fastslår Peder Riishøj, der også er formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings Landbrugsudvalg.

Han understreger samtidig, at man hos Agriteam samarbejder med alle. Geografisk dækker man med seks afdelinger i hele Jylland, ligesom der er afstikkere til Fyn og Sjælland.

Læs også