Agriteam-fusion: Slår pjalterne sammen for at blive stærkere

Agriteam Randers og Agriteam Viborg/Aars har fusioneret ejendomsmæglerfirmaet Sæderup og Bjerregaard ApS og bliver til Agriteam Bernt Villadsen.

- Der er behov for at stå mere samlet i fremtiden, fortæller direktør Bernt Villadsen, Agriteam Randers .

Derfor har Agriteam Randers og Agriteam Viborg/Aars fusioneret ejendomsmæglerfirmaet Sæderup og Bjerregaard ApS.

- Vi har gået og snakket om, hvordan vi kunne styrke os, i løbet af vinteren, og måske kunne blive set som en mere samlet aktør, siger han til LandbrugNord.

Bernt Villadsen fortæller, at det ikke er noget nyt, at afdelingerne samarbejder.

- Vi har også tidligere haft et rigtig godt samarbejde mellem Agriteam-afdelingerne i Randers og i Aars og har også samarbejdet lidt uformelt. Men nu bliver det lidt mere centreret, siger direktøren.

Han har pæne forventninger til fremtiden, også fordi at han selv og medarbejderne i mere eller mindre grad alle har forbindelse til landbrug.

- Vi er selvstændige, vi er uafhængige, og vi er i bund og grund bare nogle bonderøve, der sælger ejendomme. Vi har alle en form for fortid i det praktiske landbrug. Jeg har selv haft landbrug indtil for fem år siden, og det præger den forretning, vi kører, siger han og fortsætter:

- Jeg har også selv prøvet at skulle sælge mit landbrug, inklusiv de måske lidt trælse ting, der kan være. Men vi håber da, at det betyder, at bliver endnu mere cementeret, at vi har sådan en praktisk og ærlig tilgang til det. Der er ingen grund til at gøre ting mere komplicerede, end de er, lyder det fra Bernt Villadsen.

Og med fusionen bliver der også tilført flere kompetencer under det samme tag, mener han.

- Med Ib Bjerregaard får vi en fantastisk vidende ejendomsmægler på mælkeproduktioner, og Bettina Sæderup er mæglerfagligt virkelig stærk, samtidig med at hun begår sig rigtig godt i sparringen med alle typer landmænd. Jeg ser frem til, at Agriteam med denne sammenlægning kan blive en endnu tungere aktør på markedet, tilføjer han.

Der bliver ikke ændret i medarbejderstaben med fusionen, oplyser Bernt Villadsen om virksomheden, som fra 1. maj, hvor fusionen trådte i kraft, har haft navnet Agriteam Bernt Villadsen ApS.

 

Læs også