Godsforvalter fylder 70 år

Godsforvalter og administrerende direktør hos Gisselfeld Kloster, Jens Risom, fylder 70 år fredag den 11. oktober.

Jens Risoms karriererejse startede i 1980, hvor han blev færdiguddannet som skov- og landskabsingeniør. Efter en kortere ansættelse hos Odsherred skovdistrikt blev han i 1982 ansat som skovfoged på Gisselfeld Kloster, og siden da har arbejdspladsen altså været den samme. I 1998 blev Jens Risom ansat i sin nuværende stilling som godsforvalter og administrerende direktør for Gisselfeld Kloster, som er et af Danmarks største og ældste godser.

I mere end fire årtier har Jens Risom været drivkraften i at udvikle og drive godset, som har gennemgået en stor udvikling. Godset er nemlig gået fra at være et traditionelt land- og skovbrugsgods til i dag at være en moderne virksomhed, der opererer på mange forskellige forretningsområder, som også dækker over bolig- og erhvervsudlejning, turisme og eventaktiviteter.

Derudover har Jens Risom gennem årene haft stort fokus på landskabsforvaltningen, da han netop ønsker at bevare de eksisterende landskabsværdier til fremtidige generationer, blandt andet gennem forskellige naturgenopretningsprojekter, genslyngning af Sjællands største å og udlægning af lavbundsjord.

Den runde fødselsdag fejres privat den 11. oktober, mens der afholdes reception for forretningsforbindelser og venner på Gisselfeld Kloster den 24. oktober.

Læs også