Ny bog om markens maskiner

En ny udgave af bogen Markens Maskiner klæder dig på til at vælge de rigtige maskiner til markdriften – og få mest muligt ud af dem. 

- At bruge de rigtige maskiner til arbejdet i marken har stor betydning for økonomien på en bedrift – både når det gælder finansiering og driftsøkonomi. Bogen Markens Maskiner fra Seges Forlag hjælper dig med at træffe de korrekte valg og få mest muligt ud af maskinerne, lyder det i en pressemeddelelse.

2020-udgaven af Markens Maskiner er opdateret med ny viden, de seneste teknologiske landvindinger og friske tal, og teksterne er rigt illustreret med nye fotos og figurer.

Markens Maskiner følger i store træk markarbejdets forløb fra såning over gødskning og pleje af planterne, til høsten er i hus. Derudover behandler forfatterne læsning og transport. Der er desuden et helt kapitel om teori og praksis omkring markvanding. Et emne, som er højaktuelt nu, hvor klimaændringerne vil få stadig større betydning.

- Markens Maskiner henvender sig først og fremmest til landbrugsuddannelsens hovedforløb i faget maskinlære. Men bogen er også meget velegnet som opslagsværk for landmænd og alle andre, der interesserer sig for maskiner, lyder det. 

 

Læs også