Familien Laier har arbejdet med grise siden 1915, hvor Nicolai Laiers oldefar blev godkendt som griseavler i den fynske landsby Bellinge, lige uden for Odense. Siden da er traditionen blevet givet videre fra generation til generation.

Nicolai Laier har også været en aktiv del af produktionen på familiegården siden sin ungdom, og efter stiftelsen af Danish Pig Genetics i 2018 har han arbejdet dedikeret med opformering.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Svin
Spar mere end 20% Køb dine Agritechnica-billetter hos Effektivt Landbrug