Hvorfor er grisenoteringen ikke steget mere i Danmark?

Mange griseandelsejere er utilfredse over, at grisenoteringen ikke er steget mere i Danmark, når den stiger mere markant i andre lande i Europa. Nu vil Danish Crown derfor holde et onlinemøde for alle griseandelsejere for at forsøge at forklare hvorfor.

De seneste uger er noteringen for grise steget langt hurtigere ude i Europa, end det har været tilfældet i Danmark. Og det er der ifølge Danish Crown en række forklaringer på.

Derfor vil Danish Crowns Group adm. direktør Jais Valeur mandag den 14. marts give alle andelsejere, der leverer grise til Danish Crown, en orientering om de øjeblikkelige markedsforhold i Europa.

- Det er en højst usædvanlig situation, vi står i lige nu, og derfor mener vi, at det er vigtigt at give alle andelsejerne et indblik i de mekanismer, der er i spil. Jeg er fuldt ud bevidst om, at noteringen de seneste måneder har været på et uholdbart niveau, så derfor er det mere vigtigt end nogensinde, at vi giver andelsejerne det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger de kommende måneder, siger Jais Valeur, CEO i Danish Crown.

Mødet vil blive holdt online mandag den 14. marts kl. 14.00 og kræver tilmelding enten via Danish Crowns ejerside eller Ejer-app  senest søndag d. 13. marts kl. 12.00. Alle tilmeldte andelsejere vil søndag aften modtage et link via mail, hvor mødet kan tilgås.

Læs også