Dyk ned i vores øvrige 338 artikler om business

Protesterende i Indien er stadig ikke tilfredse

Efter over et år med vidtgående demonstrationer mod det indiske styres landbrugsreformlove er de omtalte love nu ophævet. Denne sejr klinger imidlertid hult, da landets mange landmænd stadig har en række krav, der endnu ikke er mødt.

Danskerne er klimabevidste – men holder fast i kødet

Et forskningsprojekt udråber danskerne til det mest bevidste folkefærd, blandt fire EU-lande, når det kommer til de negative klimapåvirkninger fra kødproduktion. Men langt de fleste svarer fortsat, at man ikke vil lægge kødet fra sig.

Plantedrikke kan ikke erstatte mælken fuldkommen

Et omfattende australsk studie konkluderer, at ældre mennesker får færre knoglebrud, hvis de øger mængden af mejeriprodukter i den daglige kost. Det skaber glæde hos ernæringschef i L&F-mejeri, der mener, at en undersøgelse som denne kan være med til at sætte sundhedsfaktoren i mælken over klimabelastningen.

Brune bananer er guld værd for Christian

Efter et udvekslingsforløb på Hawaii vendte Christian Cordius hjem til Danmark med et brændende ønske om at bekæmpe madspild. I dag er han stifter og direktør i Banana CPH, der bearbejder og gensælger »grimme« overskudsbananer fra detailhandlen.

Græsproteinsanlæg sænker forventninger efter udfordringer

BioRefine har i sin første sæson haft vanskeligheder med at trække al proteinet ud af det græs, der er blevet kørt igennem anlægget. Det betyder, at man i første omgang sænker sine forventninger til den kommende sæson. Men direktør Vagn Hundebøll mener, at produktionen kommer til at tage et stort spring, når først man er over børnesygdommene.

Bryggeri forvandler udsmidt brød til skummende øl

Saimon Skurichin fandt under sin uddannelse på DTU ud af, hvor meget brød der bliver smidt ud på daglig basis. Med et ønske om en mere bæredygtig fremtid og et mål om selv at bidrage til et cirkulært fødevaresystem fik han etableret bryggeriet BRØL – et bryggeri, hvor ingredienserne primært består af overskudsbrød.

Overtagelse giver gyllevognsproducent helt nye udviklingsmuligheder

Den danske gyllevognsproducent Samsons overtagelse af konkurrenten Gøma giver helt nye muligheder for at videreudvikle på de to virksomheders portefølje. Den nye direktør for Samson Agrolize fortæller, at virksomheden regner med at tage det bedste fra de to virksomheders vogne og slå det sammen i en helt ny fremtidig serie.

Stort dansk holdingselskab med rekordoverskud

United International Enterprises Limited, det børsnoterede holdingselskab, der har fokus på vegetabilsk olie gennem investering i United Plantations, har øget omsætningen fra første til tredje kvartal med 27 procent.

Japansk maskinkæmpe fordobler indkomsten

Japanske Yanmar, der blandt andet producerer traktorer og droner til landbruget, kan i sit halvårsregnskab fremvise en fordobling i sin ordinære indkomst i forhold til samme periode året før. Væksten tilskrives hovedsageligt et øget salg uden for hovedlandets grænser og en række omstruktureringer af virksomheden.

Maskinstation nyder godt af kundevækst og byggeboom

Den fynske maskinstation og entreprenør FK Agro kan fremvise en betydelig stigning i sit årsresultat på 62 procent. FK Agros direktør tilskriver det positive resultat en øget kundetilvækst og travlhed inden for byggebranchen.

Ejendomsmægler

Lystejendomme

14.160.000 kr.

  • Bolig : 200 m2
  • Grundareal : 115 ha

Ejendomsmægler

Fredet naturejendom 22 ha - Randbøl

4.400.000 kr.

  • Bolig : 169 m2
  • Grundareal : 22 ha

Ejendomsmægler

Lystejendomme

1.500.000 kr.

  • Bolig : 161 m2
  • Grundareal : 7 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.