Dyk ned i vores øvrige 551 artikler om business

Ny mæglerafdeling vil nytænke landbrugsmarkedet

Udsprunget fra ejendomsrådgiveren Property Advice i Aarhus i starten af 2022 vil PA Landbrug med erfaringen fra resten af erhvervslivet puste nyt liv i landbruget og nytænke ejerformer i danske landbrugsejendomme.

Solid efterspørgsel skaber fremgang i bøfafdelingen: Indtjening og notering følges ad

En stærk salgsindsats med forbrugerne i fokus og lavt udbud af slagtedyr betyder høj afregning til de danske landmænd. Derfor øger Danish Crown Beef i første halvår omsætningen med 30 procent.

Al Gores investeringsfirma afslører milliardfond til bæredygtighed

Den tidligere amerikanske vicepræsident Al Gores investeringsfirma, Generation Investment Management, har oprettet en bæredygtighedsfond for 12 milliarder kroner for at positionere sig for den »bæredygtighedsrevolution«, der er under opsejling.

Fødevarekæmpe åbner største smagsfacilitet i Afrika

Fødevarevirksomheden Kerry annoncerede åbningen af sin nye smagsfabrik på det afrikanske kontinent til en værdi af 282,7 millioner kroner. Med placering i Sydafrika er der fokuseret på produktion af bæredygtige ernæringsløsninger til det meste af det afrikanske kontinent.

Avlscenter taber over 30 millioner kroner på bundlinjen

Til trods for en tilbagegang på 31,9 millioner kroner på bundlinjen har Avlscenter Møllevang leveret et overskud på 2,7 millioner kroner for 2021.

Sukkerroer forvandles til nedbrydelig emballage

Efter fire års samarbejde mellem Teknologisk Institut og skotske CelluComp ser fiberbaseret, genanvendelig og bionedbrydelig emballage med exceptionelle barriereegenskaber dagens lys.

Agreena: Klimakreditternes gevinst skal sikres nu

Landbrugshandelsplatformen Agreena har oplevet stigende interesse for at tage den grønne omstilling i egne hænder blandt landmænd, der gerne vil høste de ekstra gevinster af de marker, man dyrker efter principperne i conservation agriculture. Og den gevinst skal sås nu, mener Agreena.

Brdr. Holst Sørensen leverer overskud på knap 12 millioner

Trods et marked hvor handel med landbrugsmaskiner fortsat er præget af udfordringer, har den sydvestjyske maskinforretning Brdr. Holst Sørensen A/S alligevel formået at levere en lille fremgang på bundlinjen.

DCC Energi køber halvpart af stort dansk biogasanlæg

Med en stor investering bliver energiselskabet DCC Energi nu medejer af et af Danmarks største »gård-biogasanlæg«, Frijsenborg Biogas. Handlen styrker de kommercielle kompetencer i det nye joint venture og betyder samtidig, at DCC Energi nu for første gang bliver medejer af dansk produktionsinfrastruktur.

Corona har gjort livet på landet mere attraktivt

Frustrationer over nedlukning, pladsmangel og manglende friheder i kølvandet på Covid-19-pandemien har affødt en ny interesse i landbrugets boligmarked. Mæglere fra Nybolig Landbrug melder nemlig om særdeles godt salg af mindre landbrugsejendomme til fritidslandbrug eller bopæl med god plads.

Ejendomsmægler

Øxenhavegaard - Planteavl 54 ha med god beliggenhed - Sydfyn

12.000.000 kr.

  • Bolig : 267 m2
  • Grundareal : 54 ha

Ejendomsmægler

NYT VÆRKSTED, DOBBELTGARAGE, DISPONIBLE RUM MM.

4.550.000 kr.

  • Bolig : 230 m2
  • Grundareal : 7 ha

Ejendomsmægler

Landbrugsjord

7.500.000 kr.

  • Bolig : 0 m2
  • Grundareal : 20 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.