bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Ny online markedsplads for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

Kragmann overtager Maskinpartner

Kragmann har overtaget Maskinpartner i Vejle. Alle aktiviteterne i Maskinpartner fortsætter uændret.

To nye rundballepressere i McHale’s V6-serie

Som noget nyt kan to nye rundballepressere fra McHale leveres med et enkelt bælte i fuld bredde. Det reducerer afgrødespildet i eksempelvis lucerne, hvor de små blade, der ellers nemt spildes på marken, har et højt indhold af protein.

Danish Agro sammenlægger maskinforretninger

De to Danish Agro-ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten er blevet samlet i et selskab. Sidstnævnte selskab får nu mulighed for at agere i hele Nord- og Østjylland.

Stor efterspørgsel på mekaniske maskiner

Der er stigende efterspørgsel på mekaniske maskiner i forbindelse med et måske kommende glyphosatforbud i Europa. Det engelske Bomford Turner-brand mærker effekten.

Godt salg af nye sprøjter

Hos Horsch-importøren Stroco-Agro ApS hober ordrebekræftelser på nyt Horsch-grej sig op. Samtidig har der været et historisk flot salg.

Fasterholt Maskinfabrik A/S på eventyr i Mellemamerika

Der er godt gang i aktiviteterne hos Fasterholdt Maskinfabrik, blandt andet på grund af at vandingsprojekt i Honduras.

Klar til Agribrønsnica 2020

Krone Danmark i Brøns er vært, når der i dagene 23. og 24. januar inviteres til Agribrønsnica 2020 i Brøns. Her vil hele Krones program kunne ses og opleves.

Weidemann lægger ekstra vægt bag i ny hjullæsser

Ny hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission bejler til både landbruget og entreprenørerne.

Maskinhandler Indkøbsringen holder åbent hus

Maskinhandler Indkøbsringen holder traditionen tro åbent i maskinudstillingen i Vejle på onsdag og torsdag, hvor NutriFair løber af stablen.

Lamma er rykket indendørs

Den britiske Lamma-udstilling, der blev afholdt tirsdag og onsdag i denne uge, er flyttet indendørs, men det har haft konsekvenser. Blandt andet var flere af de store internationale brands ikke at finde som udstillere i år.

Ølgod Maskinforretning bliver BvL-forhandler

Fra årsskiftet er Ølgod Maskinforretning blevet BvL-forhandler og skal i tæt samarbejde med den tyske producents nordiske salgsansvarlige, Flemming Hyldgaard, varetage salgs- og servicearbejdet med fokus på et område, der afgrænses fra Grindsted og Billund i øst til Varde i syd og Nr. Nebel i nord. Der har tidligere været en forhandler i området, så der findes allerede mange BvL-vogne på de kanter. Det bliver nu Ølgod Maskinforretnings opgave at servicere de eksisterende kunder og sørge for, at der kommer endnu flere vogne ud at køre.