bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Stor John Deere-traktor vist frem

Den danske John Deere-importør, Semler Agro, har i dag afholdt et stort »Roadshow« hos Kring Agro A/S ved Fredericia, hvor stort set alle John Deere-nyheder, der blev præsenteret på Agritechnica-udstillingen, kunne besigtiges og prøvekøres.

Stor græsdemonstration på torsdag

Helms TMT-Centret inviterer til stor græsdemonstrationsdag torsdag den 10. september, hvor virksomhedens egne importmaskiner McHale, Schäffer og McCormick demonstreres.

Maskiner vises ved den fynske motorvej

Flemløse Maskinforretning står bag stor maskindemonstration ved Nr. Aaby-afkørslen onsdag den 9. september.

Forstærker salgsteam på Sjælland

FMR Maskiner har forstærket salgsteamet med ansættelsen af 45-årige Thomas Nielsen.

Udvider forhandlernetværk for minilæssere

Brdr. Holst Sørensen i Obbekær får nu den 35. danske forhandler af Giant minilæssere i form af Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland.

Gøma takker kunderne med udvidet garantiordning

Gøma udvider garantiordningerne for deres standard GG-gyllevogne og for hjultræksystemet HWD. Det sker blandt andet for at belønne deres typisk trofaste kunder.

Genvalg til robust vandingsmaskine

For Martin Bojesen, Thy, er driftssikkerhed højt prioriteret. Derfor blev det til genvalg, da Bauer-vandingsmaskinen skulle have en afløser efter 14 år.

Sender eftertragtet rotorklipper på lyndemo

Der er stor interesse for den nye Major Cyclone-rotorklipper. Det får nu Brørup Traktor- & Maskincenter til at sende klipperen ud på en lyndemonstration.

De bredeste skuldre fylder mindst på de smalle veje

Med en nyanskaffet 36 meter Samson SBH4-slangebom kommer Varnæsløkke Maskinstation nemmere rundt på de smalle og bakkede veje på Sundeved. – Og så følger bommen terrænet med den nye bomstyring, lyder det begejstret fra en af maskinstationens gyllepiloter.

Nye kompakte Valtra traktorer

På et pressemøde i går kunne Valtra lancere en helt ny traktorserie, G-serien, som kommer på markedet i fire versioner i hk-klassen fra 110 til 145 hk.

Stor svensk maskinhandler bliver ny Bredal-forhandler

Gunnars Maskiner AB satser eksklusivt på Bredals kalk- og gødningsspredere.

New Holland går nu efter mellemklassemarkedet

På en mark nær Grästorp i Sverige viste New Holland den nye CH 7.70-maskine frem for den nordiske presse.

Brøns mærker den grønne omstilling i praksis

Selv om den grønne omstilling har stor betydning for flere maskinhandlere, vil branchen også fremover spille en rolle for landbruget, lyder det fra Brøns Group.