bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Maskinforretning dropper åbent hus i april

Svenningsens Maskinforretning aflyser deres åbent hus-arrangement den 16. april grundet regeringens anbefalinger om coronavirus.

Semler Agro klar med ny struktur

Semler Agros plan for etablering og ændring af værksteder til akutværksteder er blevet ændret i forbindelse med overtagelsen af John Deere for hele Danmark.

Fornyet GPS-viden

168 kursister har vinteren igennem været på GPS-kurser hos Fendt-forhandleren TBS Maskinpower.

Faldende traktorsalg i Danmark

Fendt fører på alle pladser i denne måneds traktorstatistik. Både i januar og februar måneder ligger Fendt nummer et som Danmarks mest solgte traktormærke. Også i salget af traktorer over 200 hk indtager Fendt førstepladsen. Fendt har solgt 65 traktorer pr. 29. februar efterfulgt af Case IH med 36 og John Deere med 26 enheder.

JU-elever samarbejder med Kverneland om græsprotein

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus har igen i år haft et samarbejde med Kverneland omkring et innovationsprojekt. Kverneland stillede en konkret opgave til eleverne på andet hovedforløb på jordbrugsmaskinføreruddannelsen.

SDK & Case IH lukker flådehandel med Viden Djurs

S.D. Kjærsgaard, Case IH og Kalø Økologisk Landbrugsskole har netop indgået et samarbejde med leveringen af fire topudstyrede Case IH Farmall 95 C og to Puma 150 CVX. Samarbejdet spænder i første omgang over tre år, hvor Case IH vil supportere undervisning med indlæg om de nyeste teknologier.

Gaveregn i Hjallerup Maskinforretning

Hjallerup Maskinforretning er blevet kåret til årets lærested af Dansk Maskinhandlerforening. Samtidig er to af firmaets ansatte tildelt legater.

HE-VAs nye grubber går »stealth«

Sub-Tiller Stealth er en ny grubber, hvis bearbejdningsgrad ligger midt imellem en strigle og en traditionel grubber.

- Alle kan se fornuften i automatisk styring

Ernst W. Hansen, TBS Suldrup, sælger stort set ikke en eneste Fendt uden Vario Guide. For at få det optimale ud af den automatiske styring kræver det dog også et kursus.

JCB-rendegraver nummer 750.000

JCB har netop fejret en unik milepæl, da fabrikken forleden producerede nummer 750.000 rendegraver på fabrikken i England.

Markant hektar-besparelse til landmand efter maskinanalyse

En analyse af maskinomkostningerne og efterfølgende produktionsøkonomien i marken har klarlagt indtjeningsmulighederne for planteavler Peter Buhl og resulteret i ny mejetærsker.