bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Brugte maskiner udfordrer branchen

Landmændene og maskinstationerne har i dag fokus på effektivitet, og hvis opgaverne kan løses på en mere effektiv måde, bliver traktoren eller redskabet enten købt, lejet eller leaset til de mest fordelagtige finansieringsbetingelser nogensinde herhjemme, lyder det fra maskinbranchen.

Bilfirma og værkstedskæde indgår samarbejde

Lindholm Biler og Super Dæk indgår strategisk partnerskab som led i vækstplaner.

Case IH fremtidssikrer sig i Syd- og Sønderjylland

Gennem 2019 har Case IH og Brdr. Holst Sørensen arbejdet bag kulisserne om at fremtidssikre samarbejdet og varetagelsen af salg og service af Case IH i Syd- og Sønderjylland.

Ploeger udstiller selvkørende rive og gyllemaskine i Brørup

Når Brørup Traktor- & Maskincenter mellem jul og nytår afholder deres traditionelle Åbent hus-arrangement, er der mulighed for at se nærmere på hollandske specialmaskiner.

Samson præsenterer stærkt regnskab

2018-2019 har været et godt regnskabsår for Samson Group, der kommer ud med et overskud på 23,6 millioner kroner og en omsætning på over en halv milliard.

Fortsat stigende traktorsalg

Der er dødt løb i toppen af traktorstatistikken og december måned bliver afgørende for, hvem der løber med førstepladsen som årets mest solgte traktor.

Verdens hurtigste traktorer

I hele verden er der 25 til salg af de to, som JCB kalder verdens hurtigste traktorer.

Opnå stor kapacitet med ny Horsch Leeb 12 TD

Helt unikt er TD-sprøjten monteret med todelt tank fremstillet i kunststof.

Den største miniplov der findes

For nylig leverede Jesper Koldsø, Koldsø Smede og Maskinservice den største Ovlac miniplov der kan fås.

Unge praktikanter giver tilfredse kunder

Hos Helgenæs Maskinstation udgør unge praktikanter under jordbrugsmaskinføreruddannelsen en pæn del af medarbejderstaben.

Danmarkspremiere på ny Case IH-traktor

Maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle var første stop, da Case IH onsdag havde danmarkspremiere på den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie.

Timeprisen starter ved 118 kroner

SafeGuard-Fast-Pris hedder konceptet fra Case IH, som sikrer at man kender sin præcise timepris på traktoren og er garanteret, at den ikke ændrer sig i aftalens løbetid.