Dyk ned i vores øvrige 1661 artikler om maskiner

Maskinproducent investerer trecifret millionbeløb i udviklingscenter til tropisk landbrug

Den amerikanske storproducent af landbrugsmaskiner, John Deere, vil bygge et teknologiudviklingscenter i Brasilien med udgangspunkt i tropisk landbrug til en kvart milliard kroner, der skal stå færdigt i slutningen af 2024.

- Nu skal vi dæleme se noget stort grej

Landmands-youtuberen Mikkel Smedegaard er i samarbejde med Effektivt Landbrug taget på verdens største messe for landbrugsmaskiner, Agritechnica, for at kigge nærmere på nyhederne fra maskinproducenterne. Videoen er sponsoreret af Kramp og Maykers.

Fortsat vigende traktorsalg

Traktorsalget for november måned er fortsat i tilbagegang, og for de første 11 måneder er salget også faldet med næsten seks procent i forhold til sidste år. Der er blevet nyregistreret 1.391 traktorer over 40 hestekræfter i år, sammenlignet med 1.477 i samme periode sidste år. Valtra blev nummer et i november i både 40 hk- og 200 hk-segmentet med henholdsvis 20 og 15 nyregistrerede traktorer.

Nyt samarbejde samler dokumentation på tværs af mærker

I samarbejde med tyske Exatrek tilbyder Danish Agro nu brugerne af Cropline-platformen muligheden for at samle dokumentation for udførte markopgaver på tværs af mærker.

Grimme lancerer fem nye aftoppere

Tyske Grimme lancerer nu den nye Toppa-serie, som består af fem kartoffelaftoppere fra to til otte rækker. I serien findes både seks- og otte-rækkede butterfly-aftoppere, som giver stor fleksibilitet i marken.

- Vi vil gerne vise, at vi ikke bare sælger en klump jern på hjul

Produkterne, Samson Agrolize forhandler, hænger i høj grad sammen med aktuelle emner i samfundsdedatten, og derfor var der andet end øl og pølser på menuen, da den danske Samson-forhandler holdt Åbent Hus torsdag.

- Jeg ville ønske, jeg ku' købe den der, bare for at ha' den

Landmands-youtuberen Mikkel Smedegaard er i samarbejde med Effektivt Landbrug taget på verdens største messe for landbrugsmaskiner, Agritechnica, for at kigge nærmere på nyhederne fra maskinproducenterne. Videoen er sponsoreret af Kramp og Maykers.

Nyt VF-dæk kan reducere jordpakning fra store sprøjter

De store sprøjter bliver større. Hvad enten der er tale om bugserede eller selvkørende enheder, stiller det krav til dækmonteringen, og derfor lancerer Ceat nu et VF-dæk med en diameter på 228 centimeter.

Danish Agro har indgået en distributionsaftale med Exatrek

Danish Agro-koncernen har opnået rettighederne til distribution af det tyske firma Exatrek, som dokumenterer maskindata og opgaver i præcisionslandbrug på tværs af forskellige mærker.

Vestfynsk maskinforretning sætter rekord med nyt millionoverskud

Den fynske Case IH-forhandler Flemløse Maskinforretning har i sit seneste regnskabsår øget sin bruttofortjeneste og sit årsresultat.

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.