Dyk ned i vores øvrige 1322 artikler om maskiner

Kæmpehandel indgået på Agromek

Danish Agro Machinery A/S har tirsdag indgået aftale med entreprenørfirmaet Kaj Bech A/S om levering af i alt 26 Claas-traktorer.

Første Aerosem VT 6000 DD-såmaskinekombination slutsolgt på Agromek

Tilbage i efteråret 2021 præsenterede Pöttinger den bugserede såmaskinekombination Aerosem VT med rotorharve og mulighed for gødningsplacering. I første omgang var der tale om en maskine med arbejdsbredde på fem meter. Længe før verdenspremieren har såmaskinekombination kørt test i Danmark.

Deutz-Fahr importør ansætter direktør

2022 er året, hvor de grønne traktorer fra Deutz-Fahr har fået et stærkt comeback i Danmark. Væksten i indregistrerede Deutz-Fahr traktorer i årets første 10 måneder har været på 196 procent.

TBS viser stor Fendt-teleskoplæsser

Det er ikke længe siden, at Fendt lancerede to unikke teleskoplæssere. Nu kommer den største af dem på Agromek-udstillingen, og den kan ses på TBS Maskinpower-standen.

Kramp med ny online-løsning

Kramp kommer på Agromek for at vise, hvor let landmænd kan få adgang til tusindvis af reservedele og forbrugsvarer via den nye Kramp Servicepartner-løsning på markedspladsen Maykers.

Den globale tankegang er ved at komme ud på tynd is

Både bruttofortjeneste og årets resultat er øget i Dansk Maskinhandlerforenings medlemsvirksomheder. Enkelte har dog haft negativ indtjening, lød det på foreningens generalforsamling fredag i MCH Herning Kongrescenter.

40 veterantraktorer ryger på dansk auktion

En dedikeret samler har gennem det meste af sit voksenliv med stor passion samlet på veterantraktorer, blandt andet Porsche-traktorer. Nu kommer traktorerne på auktion hos Campen Auktioner, da samleren fra Nordjylland er kommet på plejehjem.

Hurtigskift af plovspidser

Et velrettet slag med hammer og kile, så er en slidt Mølbro M7 Fast-Fit-plovspids fjernet, og med endnu et slag er en ny sat på.

- Det hele startede med en knækstyret

Det er helt særlige hestekræfter, der tages i brug, når Kurt Qvistgaard driver sine 55 hektar ved Hesselager. Her forenes markarbejdet og en stor passion for de amerikanske IH-traktorer.

Dansk premiere på polsk vogn

Det er det store grej fra Pronar, som vises frem på Brørup Traktor- & Maskincenter ApS, stand X1150, på Agromek-udstillingen.

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.