Madbazaren på Hjørring Dyrskue 2018 sætter rekord

Sådan her så der blandt andet ud ved madbazaren ved Hjørring Dyrskue i 2017.
01-06-2018 08:26:32
Madbazaren på Hjørring Dyrskue bliver i år den største nogensinde med 40 forskellige fødevarestande.
Madbazaren byder på en kulinarisk rejse, hvor man kan se, dufte og smage på noget af det bedste af Dansk Landbrug og få historien bag produktet, direkte fra producenten. Madbazaren er generelt et hit hos gæsterne på dyrskuet, så arrangørerne bag Hjørring Dyrskue har valgt, at give udstillingen mere plads i år. 
 
I år er et af temaerne i madbazaren hamp, hvor Møllerup Gods deltager med en stand med hampprodukter, og lørdag kl. 13.00 laver kokken Per Mandrup, direktør for Smagens Univers, smagsprøver med hamp.
 
Køkkenchef Anders Johst fra Villa Vest kommer nogle timer både fredag og lørdag og laver smagsprøver af fortidens grøntsager - gulerødder, rødbeder og spidskål. Frøene er fra Nordisk Genbank, Svalbard og avlet hos Den Grønne Vogn i Lønstrup.
Et andet tema i år er madspild. Mette Brix og hendes hold kommer begge dage og tryller retter frem af rester.
 
Sidste år var krydderurtestanden med Kirsten Holst, forhenværende leder af Central-køkkenet i Hjørring, en stor succes, så den udvides derfor i år til det dobbelte, hvor man blandt andet kan smage på pesto, kryddersalt, urtesukker og lavendelsirup og få tips om, hvordan man selv laver det.
Derudover byder madbazaren også på en grødbar, hvor man kan smage grød fra Auri-ons grødblandinger. Aurion deltager også selv med et udvalg af brød – bl.a. glutenfri.
 
EUC Nord er begge dage i køkkenet og underviser skolebørn fredag formiddag. Fredag eftermiddag og lørdag viser de deres kunnen og laver smagsprøver til alle.
 
Mange skal fra efteråret til at sortere deres affald. AVV kommer og viser hvordan.
 
Vendsyssel Fødevarenetværk deltager også med en stand, hvor man kan få vejledning i, hvordan man starter en gårdbutik.

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer