Flarup fejrer femogtyve

Flarup Maskiner markerer virksomhedens 25 års jubilæum med åbent hus torsdag og fredag.

Flarup Maskiner A/S, der har til huse på Blangstrupvej 28 i Blangstrup ved Assens, markerer virksomhedens 25 års jubilæum med åbent hus torsdag den 28. og fredag den 29. juni klokken 10-16.

Maskinhandler Jens Holland Flarup er uddannet landbrugstekniker. Efter fem år hos Dronningborg og to år ved det fynske maskinkontor arbejdede han i 10 år i Tyskland, blandt andet hos MF Tyskland.

I 1993 startede Jens Flarup sin egen virksomhed, blandt andet med brugte maskiner, som han renoverede og solgte i Tyskland, Sverige og Danmark. I 2005 flyttede virksomheden til den nuværende adresse i Blangstrup. Her er man netop ved at lægge sidste hånd på en større bygningsudvidelse og indretning af 200 m² nye kontorlokaler og 300 m² udstillingsfaciliteter.

I 17 år har Flarup Maskiner haft eneimport af Dammann sprøjter - fra 4.000 liter og op til 15.000 liter og 42 meter arbejdsbredde. Der er også import af Hawe sneglevogne med hjul eller bælter og med plads til 50 m³ roer eller korn.

Produktprogrammet omfatter desuden blandt andet mærker som Müller, PTG, Güttler, Lechler, Agrotop, Sauter og Faller. Foruden disse primært tyske maskiner nævner Jens Flarup også den polske Gramo tallerkenharve.

Læs mere om Flarup Maskiner i denne uges LandbrugFyn

 

Læs også