bannerPos

5-hjulet gyllekørsel vinder terræn i tungt føre

KNI Maskinstation på Djursland har som den sidste i rækken fået leveret deres helt nye Vervaet Hydro-Trike XL fra Valtec af Steen Lerche Hansen (tv). Nu glæder Jens Hansen fra maskinstationen sig til at komme i marken.
14-02-2020 08:27

I stedet for den lavest mulige pris for at få gylletanken tømt, får flere og flere et mere nuanceret syn på plantevækst pr. kubikmeter, lyder det fra Valtec, der sælger og servicerer gyllemaskiner fra hollandske Vervaet.

Siden Valtec i Egtved overtog salg og service af de avancerede, selvkørende gyllemaskiner fra hollandske Vervaet, er det ifølge firmaet kun gået en vej – fremad.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next