Ny generation af varmepumper

Den nye S-Serie fra Vølund Varmeteknik omfatter også fremtidssikret smartteknologi og intelligente netværk.

VARMEPUMPER Under sloganet »Det er nemt at være smart« lancerer Vølund Varmeteknik gradvist gennem året S-Serien, der er en ny generation af varmepumper med energibesparende smartteknologi.

En ny intelligent platform skal gøre både installation og indkøring, betjening og energioptimering enklere for både installatører og forbrugere via smartphone eller tablet.

Tilsvarende kan fejlsøgning foretages hjemme fra installatørens kontor, ligesom softwaren automatisk bliver opdateret over nettet takket være indbygget wi-fi.

Det er ikke kun teknologien, der har fået et løft. Designet er ifølge producenten også blevet smartere og endnu mere skandinavisk – med rene linjer og en glat alu-låge, der åbnes med et tryk.

Selv om al betjening er designet til at foregå med en smartphone eller tablet – eller ved hjælp af stemmestyring – kan den også ske på varmepumpens display, der findes bag lågen. Her er grafikken gjort endnu enklere og mere informativ, ligesom man kan swipe på den intuitive touchscreen; akkurat som på sine andre elektroniske enheder.

Styring via ny app

Den nye S-Serie byder på funktioner som styring og overvågning af driften med en nyudviklet app, myUplink.

Appen kommunikerer direkte med varmepumpen, og i kraft af smartteknologi kan varmepumpen indgå i netværk med blandt andet husets ventilation og anden boligautomation – alt sammen for at sikre et behageligt og sundt indeklima.

Den intelligente teknologi i Vølund S-Serien byder også på vejrstyring som standard, og det er en praktisk feature ved hurtige omskift i vejret.

Den proaktive funktion til håndtering af pludselige temperaturændringer gør blot S-Serien endnu mere energibesparende.

cab

Læs også