Sponseret af: OK Miljø A/S

Under massivt angreb

Der er skønt på landet, men til tider kan naturen komme lidt for tæt på, som det gjorde sidste år hos en kunde hos Fluenet.dk. Og så er det godt med den rette beskyttelse.

»… Synes lige I skal se hvor effektivt jeres fluenet virker, når det er under massivt angreb 😀 dejligt. Vi bor på landet med en del dyr 🙂 så få dage om året er det meget slemt. Andre gange har vi heldigvis ikke ret mange. Vores net-vinduer og døre fra jer er en kæmpe hjælp.«

Fluenet kan være en yderst effektiv løsning til at holde insekter ude af din bolig på landet, særligt, hvis du bor med mange dyr omkring.

Der er mange fordele ved at installere fluenet på dine vinduer og døre, og det kan være en rigtig god investering for både dit hjem og dit indeklima.

Den første og mest åbenlyse fordel ved fluenet er, at det holder insekter ude af dit hjem. Fluer, myg, hvepse og andre insekter kan være meget generende, især når de er inde i dit hjem. En enkelt flue kan efterlade mange bakterier – eksempelvis på din mad.

På en varm sommerdag, som er den bedste tid for insekterne, bliver disse hurtigt til endnu flere.

Fluenet kan effektivt holde dem ude, så du kan nyde en behagelig og hygiejnisk bolig uden irriterende insekter.

Det er simpelthen så genial en løsning, og hvis ikke vi havde fluenet, ville det ikke være lige så rart at bo her.

Ulla Mikkelsen, kunde hos Fluenet.dk

En »genial« løsning

En af dem, der allerede har gode erfaringer med insektnet, er Ulla Mikkelsen fra Tobøl udenfor Ribe, der siden 1995 har boet i en stråtækt, nedlagt landbrugsejendom fra 1775. Hun har haft fluenet i sine vinduer i mere end 20 år.

- Her på landet har vi mange fluer, og jeg bryder mig altså ikke om hverken fluer, ørentvister eller andre kryb, og vil gerne kunne have vinduerne åbne, når vi sidder inde i huset. De første år døjede vi rigtig meget med fluer, ørentvister og edderkopper, men for 20 år siden fandt jeg frem til Fluenet.dk, fik bestilt en gratis opmåling og udarbejdet et tilbud på en løsning på problemet, fortæller hun.

De fluenet, Ulla Mikkelsen fik sat i syv af husets dannebrogsvinduer for nu mere end 20 år siden, sikrede, at familien altid kunne have et af vinduerne åbent uden at få fluer og kryb indenfor.

- Det er simpelthen så genial en løsning, og hvis ikke vi havde fluenet, ville det ikke være lige så rart at bo her. Vi har selv dværgsilkehøns og marker hele vejen rundt, så vi ville få mange fluer og sådan noget ind. Det er bare en rigtig god opfindelse, og det er dejligt nemt i stedet for alle de der andre løsninger med velcro rundt om i døren. Det har vi prøvet, da vi havde hund. Det dur bare ikke, siger Ulla Mikkelsen i dag.

 

 

Nye vinduer, ny type fluenet

I sommeren 2021 var det dog tid til at udskifte vinduerne i huset. De nye vinduer havde dog kun ét tophængt glas i hvert vindue, så Ulla Mikkelsen ringede straks til Fluenet.dk. At leve uden fluenet var ikke en mulighed.

- De kom og lavede en ny opmåling og ud fra deres rådgivning valgte vi denne gang at få fluenet i tre vinduer. I soveværelse, badeværelse og i vores køkkenalrum. De nye fluenet er rullegardiner, som vi ruller ned, når vi vil åbne et vindue. Når de skal op, trykker man bare i begge sider, så ruller de op af sig selv, fortæller hun.
 

 

Hvis ikke familien Mikkelsen havde fået skiftet vinduer, havde fluenettene fra de oprindelige vinduer siddet der endnu, er Ulla Mikkelsen overbevist om.

- De andre holdt 20 år og jeg tror, de kunne have holdt 20 år mere. De var så nemme at rengøre. Jeg kunne lige tage dem af og skylle dem under bruseren eller støvsuger dem, når jeg gik forbi. De nye sidder i sådan en pæn boks bag de almindelige rullegardiner, og kan ikke tages lige så nemt af, så dem støvsuger jeg bare, fortæller hun.

Der er mange fordele ved at installere fluenet på din bolig på landet, og det kan være en god investering for både dit hjem og din livskvalitet. 

3 gode grunde til at installere fluenet i hjemmet

1.    Forbedrer indeklimaet

Når du har fluenet installeret, kan du lade dørene og vinduerne stå åbne uden at skulle bekymre dig om insekter, der flyver ind i dit hjem. Dette kan hjælpe med at forbedre luftcirkulationen og mindske risikoen for skimmel og fugtproblemer.

2.    Beskytter mod skadedyr

Fluenet kan også hjælpe med at beskytte dit hjem mod skadedyr som mus, rotter og andre små dyr. Disse dyr kan nemt komme ind i dit hjem gennem små åbninger og sprækker, men fluenet kan blokere deres adgang og holde dit hjem sikkert.

3.    Reducerer brug af kemikalier

Ved at installere fluenet i dit hjem på landet i Danmark kan du også reducere brugen af kemikalier og insekticider. Dette er vigtigt, da mange af disse kemikalier kan være skadelige for mennesker og kæledyr. Fluenet giver dig en naturlig måde at holde insekterne væk fra dit hjem uden at skulle bruge giftige kemikalier.

Hvis du overvejer at installere fluenet, er det en god idé at undersøge dine muligheder og finde en løsning, der passer til dine behov og dit budget. For at gøre dette nemmest for dig tilbyder Fluenet.dk en gratis og uforpligtende opmåling, så du er sikker på at få den rette løsning.

Med det rigtige fluenet kan du trygt holde insekter ude af dit hjem og nyde en mere behagelig og hygiejnisk bolig på landet.

OK Miljø A/S

Hobro Landevej 126 8830 Tjele