Sponseret af: OK Miljø A/S

Ingen ubudne gæster: Carlsberg beskytter de gyldne dråber med Fluenet.dk

I den grønne og frodige by, Carlsberg kalder hjem, er der mere end blot øl, der brygges. Her, midt i det summende hjerte af dansk bryggerihistorie, opstod et behov så essentielt som øllet selv: Behovet for at beskytte kvaliteten af hver enkelt dråbe mod uønskede gæster. Ikke dem på to ben, men de små, summende skabninger, der ser ethvert åbent vindue som en invitation.

Ind trådte Fluenet.dk, Danmarks førende specialist inden for skræddersyede insektnetløsninger, med en opgave så præcis som Carlsbergs egen ølbrygning. Den fælles mission var klar: At skabe et miljø, hvor kvaliteten af Carlsbergs produkter kunne beskyttes mod insekter, uden at det gik på kompromis med hverken lovgivning eller arbejdsmiljøet.

Med en kombination af det finmaskede net og den stærke kvalitet i forsatsdørene hos Fluenet.dk, lykkedes det at skabe en skræddersyet løsning, der passer ind i det professionelle bryggeri, som hånd i handske – eller skal man sige, øllet i glasset?

Produkterne hos Fluenet.dk er designet til at blende ubesværet ind i omgivelserne. Og med virksomhedens fokus på holdbarhed og let vedligeholdelse sikres det, at Carlsberg kan fortsætte med at brygge deres elskede øl, uforstyrret af de små flyvende fest-ødelæggere.

- Det er aluminium og glasfiber, så den tåler alle former for rengøringsmidler. Det kan ikke rådne eller ruste.

Martin, montør hos Fluenet.dk

En moderne løsning

Fluenet.dk tror på, at den rigtige løsning ikke kun handler om at holde insekterne ude. Det handler om at gøre det på en måde, der respekterer de råvarer og den kvalitet, deres kunder arbejder så hårdt for at bevare. Fluenet.dk’s samarbejde med Carlsberg er et strålende eksempel på, hvordan moderne løsninger kan gå hånd i hånd med ældgammel tradition og professionel industri, og skabe resultater, der er til gavn for alle.

Men det stopper ikke ved bryggeriet. Produktsortimentet hos Fluenet.dk, der spænder fra rulle-insektnet til vinduer og specialdesignede plissé- og skydedøre, er skabt med den skandinaviske æstetik og kvalitetsstandard i tankerne. Uanset om det er til det lille hobbylandbrug eller den store industrielle produktion, så har Fluenet.dk en løsning, der matcher både behov, lovgivning og design.

Og man må ikke glemme: Bag hvert produkt står et team af eksperter klar med målebånd, årevis af erfaring og et smil. Fluenet.dk’s gratis opmåling og uforpligtende tilbud sikrer, at du får præcis den løsning, du har brug for, uden overraskelser. Det er den service og kvalitet, som Fluenet.dk står for.

Så næste gang du nyder en kold Carlsberg, kan du takke et næsten usynligt insektnet for, at din oplevelse forbliver uforstyrret.

Og husk: Uanset din udfordring med insekter, er Fluenet.dk kun et klik væk.

Skål!

OK Miljø A/S

Hobro Landevej 126 8830 Tjele

Øvrige artikler fra OK Miljø A/S