Sprøjter gennem 60 år

Hardi-jubilæum blev fejret i Nørre Alslev med 1.300 gæster, rundvisning og rallykørsel.

Det er 60 år siden, fabrikationen af Hardi-sprøjterne blev indledt i ydmyge rammer i Glostrup. I dag er Hardi International A/S en af verdens største sprøjteproducenter – med 900 ansatte over hele verden. 400 af dem er beskæftiget på hovedsædet og fabrikken i Nørre Alslev på Falster.

- Det er vi stolte af, og vi vil for enhver pris kæmpe for at bevare og udbygge de danske arbejdspladser, påpeger Sten Kjelstrup, der er direktør for Hardi International A/S, og tilføjer:

- De mange dygtige, fleksible medarbejdere på fabrikken sikrer vore produkters kvalitet, og sammen med vore øvrige fabrikkers kompetencer har vi opbygget et stærkt program og vil fortsat kunne udbygge det til fremtidens stigende krav til kapacitet, funktionalitet og autonom styring. 

Store fremtidsperspektiver

Sten Kjelstrup glæder sig over den gode gænge her i jubilæumsåret, og ser store fremtidsperspektiver for virksomheden, der er ejet af den franske Exel-koncern.

Foruden de danske aktiviteter råder Hardi over to fabrikker i Frankrig, en i Spanien, USA og Australien, samt en samlefabrik i Rusland. Derudover er der gang i opstarten af en tilsvarende samlefabrik i Kina.

Tidligere i maj var han og de øvrige ansatte i hovedsædet på Falster værter for 300 kunder, da 60 års jubilæet blev markedet med både fabriksbesøg, præsentation af hele sprøjteprogrammet samt rallykørsel og foredrag af racerkøreren Jason Watt.

Lørdagen forinden var både medarbejdere, naboer og øvrige lokale inviteret til et lignende arrangement. Her deltog næsten 1.000 mennesker.

Læs hele artiklen i næste uges LandbrugØst, eller på hjemmesiden allerede fredag.

Læs også