bannerPos

Mogens Dall vil i Folketinget

05-01-2016 11:45

LandboSyds formand Mogens Dall forsøger nu at blive Venstres folketingskandidat i Aabenraa.

Venstres i Aabenraa peger på to kandidater til et kommende Folketingsvalg. Den ene er LandboSyds formand, Mogens Dall. Den anden er det nuværende byrådsmedlem i Haderslev, Camilla Eva Jørgensen.

De to kommer til at erstatte den nuværende forsvarsminister Peter Christensen (V), der i juni sidste år ikke opnåede genvalg til Folketinget, og senere meddelte, at han trak sig fra politik. Selvom han nu alligevel - efter Carl Holst trak sig - blev minister, skal han således ikke genopstille i Aabenraa-kredsen.

Formanden for Venstres Kredsbestyrelse, Leif Andersen siger:

- Efter at vores tidligere Folketingsmedlem, Peter Christensen i efteråret meddelte, at han ikke stod til rådighed som kredsens kandidat, har vi gennem de seneste måneder haft gang i en intern udvælgelsesproces i Venstre.

- Vi har haft kontakter til en del mulige kandidater, og på baggrund af processen peger bestyrelsen således på to kandidater med hver deres vidt forskellige personlige baggrunde, siger Leif Andersen.

Mogens Dall er 53 år og bosiddende ved Bovrup, hvor han ejer to landbrugsejendomme. Desuden er Mogens Dall formand for LandboSyd i Aabenraa, ligesom han besidder en række tillidshverv.

Camilla Eva Jørgensen er 23 år, arbejder til daglig hos P. Christensen A/S i Kolding og Odense. Hun er bachelor i international handel og marketing, og derudover byrådsmedlem for Venstre i Haderslev. Camilla er aktiv i VU og i øvrigt i en række foreninger. 

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.

Markant flere handler med ejendomme i år

Agri Nord oplever et markant øget salg af landbrugsejendomme. Det er alle typer af ejendomme, fortæller teamleder.

Handlen med landbrugsejendomme på vej op

Den landsdækkende formidler af ejendomme, Landbrugsmæglerne, oplever, at markedet er ved at komme sig efter at have været mærket af coronakrisen i marts, april og noget af maj måned.

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.
Side 1 af 1888 (37758 artikler)Prev1234567188618871888Next