Mogens Dall vil i Folketinget

LandboSyds formand Mogens Dall forsøger nu at blive Venstres folketingskandidat i Aabenraa.

Venstres i Aabenraa peger på to kandidater til et kommende Folketingsvalg. Den ene er LandboSyds formand, Mogens Dall. Den anden er det nuværende byrådsmedlem i Haderslev, Camilla Eva Jørgensen.

De to kommer til at erstatte den nuværende forsvarsminister Peter Christensen (V), der i juni sidste år ikke opnåede genvalg til Folketinget, og senere meddelte, at han trak sig fra politik. Selvom han nu alligevel - efter Carl Holst trak sig - blev minister, skal han således ikke genopstille i Aabenraa-kredsen.

Formanden for Venstres Kredsbestyrelse, Leif Andersen siger:

- Efter at vores tidligere Folketingsmedlem, Peter Christensen i efteråret meddelte, at han ikke stod til rådighed som kredsens kandidat, har vi gennem de seneste måneder haft gang i en intern udvælgelsesproces i Venstre.

- Vi har haft kontakter til en del mulige kandidater, og på baggrund af processen peger bestyrelsen således på to kandidater med hver deres vidt forskellige personlige baggrunde, siger Leif Andersen.

Mogens Dall er 53 år og bosiddende ved Bovrup, hvor han ejer to landbrugsejendomme. Desuden er Mogens Dall formand for LandboSyd i Aabenraa, ligesom han besidder en række tillidshverv.

Camilla Eva Jørgensen er 23 år, arbejder til daglig hos P. Christensen A/S i Kolding og Odense. Hun er bachelor i international handel og marketing, og derudover byrådsmedlem for Venstre i Haderslev. Camilla er aktiv i VU og i øvrigt i en række foreninger. 

Læs også