Skuerne skydes i gang i Skive og Fjerritslev

Afviklingen af MidtWest Farmshow den 15. til den 17. maj og Fjerritslev Dyrskue den 16, maj bliver startskuddet til en sommer med mange dyrskuer i det Nord-, Midt- og Vestjyske. 13 dyrskuer, både inde og ude, vil der være afviklet, inden året er omme. Allerede nu har der været afholdt Agro Nord i Aars. Det skete i marts måned.Den 23. og 24. maj er der Landbrugsmesse på Gl. Estrup på Djursland, og Thisted tager over med Dyrskuet i Thy den 30. maj. Det afholdes hvert andet år i Hurup og hvert andet år i Thisted. Juni måned byder på dyrskuer i Nibe den 5. juni, Lemvig den 6. juni, Løgstør den 13. juni samt det store Hjørring Dyrskue den 19. og 20. juni.Herefter drager mange udstillere også til Landsskue i Herning den 2., 3. og 4. juli.I juli måned går turen derefter til Hobro Dyrskue den 25. juli, mens der i august måned, traditionen tro, er dyrskue i Aulum. Årets dyrskuesæson afsluttes i Aars den 2. og 3. oktober med Kimbrerskuet. Landbrug NORD ser frem til sommerens mange dyrskuer og ønsker alle udstillere af dyr og maskiner held og lykke til en spændende dyrskuesæson.

Afviklingen af MidtWest Farmshow den 15. til den 17. maj og Fjerritslev Dyrskue den 16, maj bliver startskuddet til en sommer med mange dyrskuer i det Nord-, Midt- og Vestjyske.

13 dyrskuer, både inde og ude, vil der være afviklet, inden året er omme. Allerede nu har der været afholdt Agro Nord i Aars. Det skete i marts måned.

Den 23. og 24. maj er der Landbrugsmesse på Gl. Estrup på Djursland, og Thisted tager over med Dyrskuet i Thy den 30. maj. Det afholdes hvert andet år i Hurup og hvert andet år i Thisted.

Juni måned byder på dyrskuer i Nibe den 5. juni, Lemvig den 6. juni, Løgstør den 13. juni samt det store Hjørring Dyrskue den 19. og 20. juni.

Herefter drager mange udstillere også til Landsskue i Herning den 2., 3. og 4. juli.

I juli måned går turen derefter til Hobro Dyrskue den 25. juli, mens der i august måned, traditionen tro, er dyrskue i Aulum.

Årets dyrskuesæson afsluttes i Aars den 2. og 3. oktober med Kimbrerskuet.

Landbrug NORD ser frem til sommerens mange dyrskuer og ønsker alle udstillere af dyr og maskiner held og lykke til en spændende dyrskuesæson.

Læs også