Fusion under nyt navn og logo

KOF bliver det nye navn for KOF&G med hovedafdeling i Kolding. Det sker efter fusionen med KFK, der betyder nye afdelinger under koncernen, men også lukning af afdelinger.

Ifølge forretningsfører i KOF, Aksel Hjaltelin, betyder overtagelsen af KFK, at man overtager en række afdelinger og produktionsenheder. Det drejer sig om KFKs afdelinger i Sjølund, Sommersted og Gesten.

Størst bliver overtagelsen i Sjølund, hvor det drejer sig om et oprensningsanlæg, foderproduktion og en vitaminfabrik. De øvrige afdelinger er alle salgs-, modtagelses- og tørringsenheder.

Fremover vil de udgøre det nye KOF, der samtidig har hovedafdelingen på Kolding Havn og afdelingerne i Vester Nebel og Åstedbro. Til gengæld lukkes de eksisterende afdelinger i Egholt og Mølby, hvor kunderne henvises til afdelingerne i Vester Nebel, Gesten og Sommersted.

- Det har været en stor kabale at få til at gå op, og desværre må vi sige farvel til nogle medarbejdere. Det er beklageligt, men desværre nødvendigt i en sådan proces, siger Aksel Hjaltelin.

Han tilføjer, at man både i direktionen og bestyrelsen er overbeviste om, at der for landbruget og KOF vil være rationaliseringsgevinster fremover.

Læs også