Dyrene skal nakkes, og så skal de ædes

Søndag den 11. juni bliver det muligt at opleve tv-kok Nikolaj Kirk, der vil fortælle om det populære tv-program Nak og Æd og de mange rejseoplevelser, han har fået i forbindelse med optagelserne.

Ja, så enkelt er det ifølge kokken Nikolaj Kirk, som i år tager dyrskuets gæster med bag om det populære tv-program Nak og Æd.

På dyrskuet vil han fortælle, hvordan programmet bliver til, og så vil han dele nogle af de mange oplevelser, som programmet har givet ham og rejsekammeraten Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion. Han har skrevet flere bøger og modtaget priser for sin madlavning. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk. Det gælder uanset, om det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel.

Du kan møde Nikolaj Kirk og blive klogere på mad over bål, vildt, jagt og fiskeri på scenen i parken på Det Fynske Dyrskue søndag den 11. juni klokken 12.30.

Læs også